2

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 10. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Paralepa krundid läksid oksjonil nagu soojad saiad

Haapsalu linn müüs esmaspäeval veebioksjonil maha seitse Paralepa elamukrunti.

Lihulas selgusid Eesti sumomeistrid

Haapsalu maadleja Keiro Raudkats võitis nii kuni 115+ kg meeste kaalus kui ka absoluutarvestuses ning Robin Uspenski sai teise koha kuni 92 kg kehakaalus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Koit
Koit

Pärnpuu on kahe p……, kord nii kord naa, ta ju ise selles kambad, kes kõik ära on kaotanud, nüüd siis osavaldade kallal, juurde ei taha luua ja olemasolevad vaja ära kaotada. Kui oma proua osavallavanema kohta ei saa, siis kohe vaja ära kaotada. Hoidku jumal meid selliste eest!

Oleks
Oleks

huvitav teada, kes olid rahva poolt, kes vastu? Rääkida valitsemise kallinemisest on absurd. Kui varastada, nihverdada, salatseda, käia pidevalt oma rahvaga kohut, siis ikka raha napib- südametunnistus ,( KUI SEDA ÜLDSE ON?) põletab ajud sodiks, lõpuks põled läbi, sest valda ei jää enam ühtegi normaalset ametnikku, kes julgeks inimestele silma vaadata.

wpDiscuz