Lääne-Nigula Reformi vallajuhi kandidaat on Jaanus Ratas

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Jaanus Ratas. Foto: Urmas Lauri

Jaanus Ratas. Foto: Urmas Lauri

Reformierakonna kandidaat Lääne-Nigula vallavanema kohale on sealse nimekirja kokkupanija Jaanus Ratas.

„Mis seal salata, eks ma ise olen,” ütles Ratas Lääne Elule kolmapäeval. 31aastane ettevõtja Ratas on pärit Kullamaalt, 2017 pääses ta Reformierakonna nimekirjast volikokku, erakonnas on olnud 12 aastat. Teisipäeval pidasid Lääne-Nigula reformierakondlased oma esimese suure koosoleku. Ratas ütles, et töö nimekirjaga käib. Eesmärk on 40 inimest. „25 hakkab täis saama,” ütles Ratas. Juuni lõpuks on nimekiri koos. 2017 oli Reformierakonna nimekirjas 11 inimest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kolla
2 aastat tagasi

Ei ole Kullamaalt vaid Liivilt ja ma arvan,et eestlastel on Ratastest ja rehvidest villand.

Tase
2 aastat tagasi

On ikka tase kommenteerijate seas. Muidu hea mees, aga keegi pole veel arutanud kas juuksevärv ja jalanumber ikka sobivad? Ekreiidid pole ju võimelised juhtima ja no probleem sellest, et tegemist läänemaa mehega. Ohjah, toome siis juba Narvast nagu Taebla muruniitjad käivad

Oijah
2 aastat tagasi
Reply to  Tase

teie tase on ka alla igasugust arvestust. Kohe kedagi maha tegema ei suuda jne. Te võib olla ei suuda ise mitte midagi elus korda saata, siis hea anonüümselt halvustada ja maha teha.

Konservatiiv
2 aastat tagasi
Reply to  Tase

sa masu oled ikka üks idioot!
Mida vähem libereid, seda parem eesti rahvale!!

Mnjaa
2 aastat tagasi

Jaanus on tõesti terav pliiats.Kui ta oleks EKRE kandidaat,saaks ta raudselt mu hääle. Praegu aga läheb mu hääl Rehkaltile,kes on arvatavasti EKRE vallavanema kandidaat.

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  Mnjaa

Väga õige otsus!!! Mina teen sama ja mu pereliikmed ka ja sõbrad. Noor mees, küll varsti aru saab, et selles erakonnas olles ei saa omi ideid käiku lasta, vaid peab ootama käsku kuskilt kesk euroopast. Nii käivad asjad, aga eks algul ikka loodetakse ju, et oh teen midagi ise ära, aga tutkit ei tee.Ei lasta lihtsalt. Suured onud on mujal juba teistmoodi kokku leppinud, küll näed!

Vallavanem
2 aastat tagasi

Võiks olla kuningas Einar ja kultuurijuht kuninganna Linda, siis saaks inimesed maetud ja puud pügatud, pole probleem ka mõni apteek kinni panna, koolidest rääkimata.

EKRE
2 aastat tagasi

Reformierakonna liige – järelikult toetab vargust, korruptsiooni, onupojapoliitikat, massi-immigratsiooni, homoabielu… ja eitab Eesti suveräänsust…

kohalik
2 aastat tagasi

Miks Haapsalu mees peaks olema Lääne-Nigula vallavanem?

Tiit
2 aastat tagasi
Reply to  kohalik

Kes siis peaks olema, kas Harjumaa mees Mikk, tegemist ju ikka Läänemaaga.

Tiit
2 aastat tagasi

Jaanus on tubli Läänemaalane ja kohaliku eluga väga kursis. Minu teada on viimane läbipõlenud vallavanem Lõhmus pärit hoopis Harjumaalt.

Äkre
2 aastat tagasi

Loodame, et kasvab e-hääletajate arv ning tuleb piisavalt poolthääli. Edu erakonnale!

kullamaalane
2 aastat tagasi

See on küll hea uudis, sest Jaanus on Kullamaa keskkooli vilistlane, noor juura haridusega mees, kes on juba jõudnud kenasti pere luua, kasvatades kahte imetoredat pisipõnni. Kullamaa volikogus olles oli tal alati häid ideid ja jagus tarka ja tarmukat toetust Kullamaa kogukonna probleemide lahendamisel. Kuuldavasti on ta ka Lääne- Nigula volikogus üks teravamaid pliiatseid, kriitiline lolluste suhtes, aga soliidne ja heatahtlik kolleegidega suhtlemisel. Kui veel Jaanuse nimekiri pole lukus, pakuksin ka ennast, sest Jaanuse juhtimisel hakkavad asjad kindlasti paremuse suunas liikuma, miks siis mitte toetada ja võimalusel ka kaasa lüüa.

artikkel
2 aastat tagasi
Reply to  kullamaalane

hallelujah:)

to Jaan
2 aastat tagasi
Reply to  artikkel

Jüri Ott`i sõnakasutus on alati normaalne, vahel humoorikas ja terav, mitte igav ega halvustav- tore, et oled nii tugev keele ekspert. Kohalikul tasandil saavad kõik erakonnad omavahel normaalselt koostööd teha, kui persoonid soovivad, siia pole vaja suurt toompea poliitikat tuua, vaja on lahendada koos kohalikke probleeme

Jaan
2 aastat tagasi
Reply to  kullamaalane

No Jüri Oti sõnakasutus kumab kaugele

Nimi
2 aastat tagasi
Reply to  kullamaalane

Elab aga Haapsalus….

Tore
2 aastat tagasi
Reply to  Nimi

Elab Paralepas

omavalitsuse nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Tore

, …, mis ju ongi Haapsalu!

Ester
2 aastat tagasi
Reply to  kullamaalane

Teeme aplausi seltsimehed!

Nojah, aga
2 aastat tagasi
Reply to  kullamaalane

tubli ta võib ju olla, aga vales erakonnas on. Tarku ja tublisid on EKRE sse vaja, muidu sõimatakse rumalateks koguaeg.

Aga nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Nojah, aga

Tubli mees ja õiges erakonnas. Ekre sõna ise aga mõjub mulle juba halvasti, mitte midagi meeldivat selles erakonnas pole. Ja Jüri sinna kindlasti kunagi kuuluma ei hakka.

Aga nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Aga nojah

Vabandust, üks Jüri nimeline ajas kõik segi. Mõtlesin ikka Jaanust 😊

Nojah, aga
2 aastat tagasi
Reply to  Aga nojah

Jürit ei tahaks ka, selline äraandja tüüp. Kuidas sa sellise peale loota saad. Kas võiksite natukene põhjendada ka, et miks on teile ekre erakond vastumeelne? Mida paha nad teinud on? Mõni halvustab seda erakonda, aga kunagi ei öelda, et mispärast.Kas sellepärast, et homonoormehed peavad Rootsis jooksma?See ju ainult Mardi väljaütlemine, mitte erakonna suund. Või et Soomes on müüjast peaminister? Aga ongi ju ja ei huvita teda ei Eesti pered, ega eestlased. Praegune välisminister kahjustab rohkem suhteid kaebamisega eu komisjonile Soome peale, kui mingi Mardi väljaütlemised raadiosaates. Mina ei näe küll EKRE s mingit kurja looma, pigem vastupidi vägagi oma inimestest… Loe rohkem »

Aga nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Nojah, aga

Mulle kohe üldse ei istu matslik käitumine.

Mõistatus
2 aastat tagasi
Reply to  Aga nojah

Siis peaks terve riigikogu koos valitsusega laiali saatma. See ei ole ju reaalne. Mõelge ka natukene!