Lihulas tuleb suur jalgpallinädal

Jalgpall. Foto: Pille Kaisel

Juba mitu aastat on üks suvine nädal kuulunud Lihula gümnaasiumi staadionil täielikult jalgpallile, kui ootavad ees üritused, mis annavad tegemisi kõigis vanuses jalgpalluritele.

Pühapäeval, 13. juunil algab jalgpallinädal Eesti noorte jalgpalli meistrivõistluste kohtumisega. Kell 11.30 kohtuvad põhiväljakul U16 III Liigas Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Harju JK Laagri meeskonnad. Noored lõunaläänlased võitsid meistrivõistluste avavoorus just koduväljakul viimati Tartu JK Heliose meeskonda 7:1. Võit on aga kirjas ka Harju JK Laagri meeskonnal.

Kell 13 panevad harjutusväljakul palli mängu Lihula meesjalgpallurid. Rahvaliiga avavoorus sõidab nelie külla Saaremaa JK Aameraas meeskond. Lihula meeskond koosneb enamjaolt üle 10 aasta Eesti madalamates liigades pallinud meestest. Kogemusi ja oskusi on neil seega kõvasti.

Esmaspäeval algab aga jalgpalliliidu Rimi suvelaager. Juba kuuendat suve toimub suvelaager Lihulas. Laagris on sel aastal 26 7-12 aastast spordilast. Esindatud on Lihula, Metsküla, Kõmsi ja Lihula noored. Kuid Lihulasse on laagerdama sõitnud ka lapsed kaugemalt maakondadest

18. juunini kestev laager täitus sel aastal kiiresti ja jalgpalli liit pidi mitu korda kohti juurde avama. Iga päev kell 9.30-16.30 toimuvad staadionil toredad jalgpallimängud ja muud tegemised. Neljapäeval, 17. juunil kell 14 algab staadionil laagrisisene noorte jalgpalliturniir. Külla sõidavad võistkonnad Haapsalust ja Pärnust.

Laupäeval kell 11 pannakse pall aga taas mängu Eesti noorte meistrivõistlustel. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võtab III meistrivõistluste voorus vastu FC Tallinna meeskonna.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments