Tuudi jalgpallur Virgo Vallik esindas Eesti jalgpallikoondist

Virgo Vallik kuulus teises kohtumises Leedu vastu rahvuskoondise algkoosseisu. Foto: eesti jalgpalli liit
Virgo Vallik kuulus teises kohtumises Leedu vastu rahvuskoondise algkoosseisu. Foto: eesti jalgpalli liit

Juuni algus on taas märgiline olnud meie jalgpalli jaoks, sest Läänemaa jalgpallur on jõudnud Eesti rahvuskoondisesse.

Eesti U19 koondist esindas kahes Tallinnas peetud sõpruskohtumises Leedu vastu Virgo Vallik. Tuudilt pärit ja praegu Pärnu JK Vapruse värve Premium Liigas kaitsev ründaja sai mõlemas sõpruskohtumises väljakule.

Esimeses kohtumises laupäeval, 5. juunil saatis koondise peatreener Valliku väljakule 79 minutil.
Selle 11 minutiga tekitas meie noormees mitmeid teravaid momente. „Oli hea mängida. Loodan, et esmaspäeval läheb paremini,” ütles Virgo Vallik.

Eesti kaotas esimese kohtumise Leedu eakaaslastele 2:3. Esmaspäeval läkski paremini, kui peatreener Martin Reim saatis meie mehe kohe põhikoosseisus väljakule. Kokku sai ta mänguaega 59 minutit ja oli endale omaselt aktiivne. Ehk ei olndu mängus nii palju häid momente, kui lootnuks. „Mäng oli võrdne, kuid me ei suutnud vastastele ohtlikuks saada. Ka kokkumäng jättis soovida,” ütles Reim. „Teises kohtumises oli kaitses agressivsust rohkem, kuid sellega kannatas kvaliteet. Peame kindlasti parandama palliga mängu. Aga võitluses ja mängus sees olemises oli samm edasi.”

Mäng lõppes 0:0 viigiga. Kogu töö U19 Eesti rahvuskoondisel on sihitud sügisel algavaks Euroopa meistivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments