Ministeerium ei kehtestanud Vormsi saarele raierahu

Vormsi mets

Vormsi vallavalitsus küsis keskkonnaministeeriumilt luba kehtestada kogu saarel lindude pesitsusajal 15. aprillist 15. juunini raierahu, kuid ministeerium keeldus.

„Keskkonnaministeerium ei planeeri seada erisusi raierahu seadmiseks väikesaarte metsades. Kohalikul omavalitsusel on võimalik määrata kohalikud kaitsealad, seada nende kaitse- ja kasutustingimused ning seeläbi suunata metsade raiet,” seisis keskkonnaministri Tõnis Möldri vastuses vallale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Roheline
3 aastat tagasi

Mina usun et Covid ongi meile, inimkonnale karistuseks! Inimene on nii paha, aga paraku kõik jälle ei ole.

inge
3 aastat tagasi

nii juhtub siis kui ilma igasuguse haridsliku ettevalmistuteta inimesed riiki juhtima satuvad. Nii et lihula rahvas ja õpetajad mõlge selle üle millise mölaka te riiki juhtima kasvatanud olete.

eksole
3 aastat tagasi
Reply to  inge

Kulla Inge- mis haridus sul endal on, et sa nii teadvalt kritiseerid? Miks sa teist inimest, keda sa ilmselt isiklikult ei tunne, mölakaks nimetad?
Ütleks, et kuskil on Sinu hariduses kõva puudujääk tekkinud, koduses kasvatuses päris kindlasti.

Salajoodik Arnold
3 aastat tagasi
Reply to  eksole

Aga kui roolijoodik pannakse riigi etteotsa , siis hakkab ikka juhtuma asju küll ……

Rähn
3 aastat tagasi

Valimistel tasuks tulevikus meeles pidada,et ref on ärimeeste erakond. Kõik,mis annab rahaks teha,ka tehakse. Looduskaitse ja linnupojad on suuresti suva. 🙄

2. kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Rähn

Tõnis Mölder on Keskerakonna liige ja poliitikat kujundab parteis Roheliste kogu Rea Rausi eestvedamisel. Tõsi küll, peale valitsusevahetust on ta rohkem viroloogiale keskendunud. Ju ei ole vaja sensitiivsete teemadega pildile ronida, kui oma erakonna mees ministriks on.

kõige
3 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

suuremat kahju meie loodusele tekitavad põllumehed. Nende mürgid ja suured masinad tapavad nahaalselt, linde, väikeulukeid ja mesilasi- virts voolab põldudelt koos jääkmürkidega jõgedesse. EU toetab selles protsessis põllumehi priskelt rahaliselt- kus on loogika?

2. kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  kõige

Loogika on selles, et sa tahad poest süüa osta. Ainult intensiivne põllumajandus suudab ära toita miljardid planeedi elanikud.

jaa
3 aastat tagasi
Reply to  Rähn

Ja ärimehed käivad mööda maad muudkui linnupoegi tapmas, nalja pärast.
Mitte mingit vahet ei ole, kes võmul on, rahaks tehakse nii või teisiti kõik, igal parteil on omad toetajad.
Ja need toetajad, nimeta neid kuidas tahad, head või halvad- nemad on lihtsalt need, kes meile palka maksavad, mille me jube hea meelega vastu võtame ja juurde ka nõuame.
Aga see palgaraha tuleb ju lihtsalt iseenesest kuskilt? Või kuidas?