Lihula kolemajade lammutamine on plaanitust poole odavam

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula meierei on linnapildist kadunud. Henri Bekmann

Lihula meierei on linnapildist kadunud. Henri Bekmann

Lammutusmehed OÜ pühib maa pealt Lääneranna vallas Lihula piimatööstuse hoone ning Lihula külje all asuva Hälvati sigala.

Lammutamiseks andis Kredex vallale toetust 179 000 eurot, lammutaja tahab töö eest saada vaid 75 000 eurot. Et endise piimatööstuse hoonet saaks lammutada, ostis Lääneranna vald piimatööstuse 1,4 hektari suuruse kinnistu selle omanikult 5000 euroga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõngel
3 aastat tagasi

kuidas saab ühe kinnistu nii odavalt, kui mujal küsitakse kokkulükkamist vajava talumaja eest 20000 eur ja rohkemgi ning pole isegi nii suurt krunti….?

Pilt käib küll, niigi näen vaeva ja häbi ka!!!!!!!
3 aastat tagasi
Reply to  mõngel

See polnud kolemaja, see oli ajalugu, nagu kirik!

Vau
3 aastat tagasi

Pärnu tegemised Haapsalu lehes ???

Äkre
3 aastat tagasi

Seda raha oleks uuel valitsusel vaja. Hetkel kulutatakse ebaolulise lammutamise peale aga noh see on eelmise valitsuse eripära. Pigem peaks toetama soovahetust ja lgbt üritusi, et vähendada viha osakaalu ühiskonnas. Õnneks uus valitsus hoiab eelarve tasakaalus ja olulised asjad saavad tehtud.