Valitsus pikendas alkoholimüügi piirangut veebruari lõpuni

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks otsustas valitsus pikendada öise alkoholimüügi üleriigilist piirangut 27. jaanuarist kuni 28. veebruarini 2021 (kaasa arvatud).

Piirangu uuel perioodil ei tohi alkoholijooke müüa kella 22st kuni 10ni.

10k
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hmm
3 aastat tagasi

“Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks otsustas valitsus pikendada öise alkoholimüügi üleriigilist piirangut 27. jaanuarist kuni 28. veebruarini 2021”, peale kella kümmet õhtal võib maskita igale poole minna, koroonat lihtsalt sel ajal pole. Aga kui ta ärkab hommikul kella kümne ajal, siis ära mine enam kuskile, kohe hakkab sulle külge. Vot selline ta on, kuri, aga magab õnneks päris pikalt.

Kuidas
3 aastat tagasi
Reply to  hmm

sa sedasi mõelda tohid! 😀 On selge käsk tulnud – KARDA, kuulakas kodanik väriseb keldris, 2 maski ees ja igaks juhuks ämber ka peas veel, sest nii on kindlamgi veel (nagu üks laulusalm ütles). Õnneks kuulakeid kodanike ikka jagub, mõni sõidab autos üksinda, mask ees, teine laseb veloga paduvihmas, mask ees (oli reaalne juhus, Kaubamaj juures kuu aega tagasi). Olen üsna kindel, et tõeliselt kuulekas, käib dushi all ja magab ka mask ees, sest “ma ise kuulsin aktuaalsest kaamerst, nii öeldi,et kui ei kanna, suren kohe ära”. Oh jah. PS! 90´date punt Caater, nägi juba toona ette, et katk ja… Loe rohkem »

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Kuidas

Tuleb nii välja jah, et Caatri poisid olidki tulevikust ja imestasid laval, et mitte kellelgi rahvast pole gaasimaske ees. 🙂

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  hmm

vaata keegi loll on miinuse visanud:D tropp oled tüüp, kui niiöelda mustast huumorist aru ei saa!!!