Vaktsineerimistõendit ei pea enam keegi mõistlikuks

Haapsalu kultuurikeskuse juht Gülnar Murumägi ootab, et vaktsineerimistõendi küsimine lõpeks. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu kultuurikeskuse juht Gülnar Murumägi ootab, et vaktsineerimistõendi küsimine lõpeks. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu kultuurikeskus, spordibaasid, kohvikud, koolijuhid ja isegi perearstid ootavad, et valitsus otsustaks saata vaktsineerimistõendi prügikasti.

Kolmapäeva õhtul teatas peaminister Kaja Kallas sotsiaalmeedias, et valitsus otsustab 17. veebruaril, kas vaktsineerimistõend kaob 21. veebruarist või mitte. Peaministri sõnul kaob tõend juhul, kui eelneva kümne päevaga on haiglaravi vajanud keskmiselt vähem kui 25 inimest päevas.

Passi kaotamise poolt on aga kõik. „Seda pole vaja, sest omikrontüvi pole enam vaktsiinile tundlik,” ütles Haapsalu perearst Andri Meriloo. „Levikut see ei peata. Omikron levib nagu kulutuli ja paljud ei põegi seda.” Tema sõnul on nakatumine Läänemaal massiline – nakatutakse perekondade kaupa, kuid sümptomid on umbes pooltel haigestunutest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
51 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Madis
2 aastat tagasi

Igapäev üle 10 laiba ja 6000-7000 nakatunut ja mõni poole aasta jooksul juba mitmendat korda… Ja ikka on pohhui… Nu nuhh

Mehis
2 aastat tagasi

Vaktsiin tegi mind tervemaks
Ei saa öelda midagi halba

Doktor
2 aastat tagasi
Reply to  Mehis

Naudi seda päeva, zenja 😂
Lähed koos teistega 😂😂😂

juhan
2 aastat tagasi

Kas neid mittemeeldimisi klikivad siin need, kes on oma sutsakad kätte saanud?
Teised pole selles süüdi, et te ennast süstida lasete.

krõmpsluu
2 aastat tagasi

Keegi ei tahagi meid enam lamemaalasteks sõimata,vist kõik juba ära surnud.

ammu
2 aastat tagasi

Kes kaua küürutab,see ei suuda end pärast isegi käsukorras sirgeks ajada.

Max
2 aastat tagasi

See vaktsiini jama lõppeb varsti ära ja kaob sama kiirelt, kui tuli ja siis läheb elu edasi! Samas see mis hetkel on, see on laus lollus kuidas inimesi piinatakse ja kiusatakse! Selline tunne, et vene aeg on tagasi ja sul pole õigust enam midagi öelda kusagil! Saad lutaka kohe kirja ja pea parem lõuad, muidu oled töötu ja ilma rahata, keegi ju sellist kuhugi enam ei võta, kes on lahti lastud jne😉 aga küll on lahe ikka seda vaadata, et see seadus on teatud määral ikka kahe teraga mõõk! Lajatab tagasi varsti neile, kes selle liikuma panid😂😂😂

rahvas
2 aastat tagasi
Reply to  Max

kel üksmeelt pole,puudub jõud

NIMI
2 aastat tagasi
Reply to  rahvas

Jah, kahjuks on see valus tõde!

miljonid
2 aastat tagasi

veel propagandale

vastus
2 aastat tagasi
Reply to  miljonid

Meedikud,ajakirjanikud,riigiametnikud kõik on vaid palgatöölised ja kinni makstud seega.Me ise?

sinisilm
2 aastat tagasi

Meid peetakse tobukesteks,ja aina imesta,et neid ikka jätkub veel.Ehk mõnel on piinlik tunnistada ka,et pettust uskuma jäi ning nüüd ajaks põhimütteliselt vana rida edasi.Propaganda ju jätkub.

AGO
2 aastat tagasi

Vaadake inimesed, et keegi enam oma lapsi ei süsti! Koroonapass kadus juba Iisraelis – maailma enim süstitud riigis praegu käimasoleva kõige suurema nakatumislaine ajal, sest sai selgeks – see ei toimi! Samuti ei toimi need “vaktsiinid”. Kunagi varem ajaloos ei ole 12-aastased ning nooremad lapsed surnud infarkti, kuid viimase 6 kuu jooksul on see reaalsuseks saanud.

AGO
2 aastat tagasi
Reply to  AGO

Veel – tänane teade Iisraelist: matusebürood ei suuda surijate laadungiga toime tulla. Ei surda COVID-isse vaid muudesse asjadesse: vähk, südamehaigused, infarktid jne. – teada-tuntud “vaktsiini” kõrvalmõjudesse.

COVID
2 aastat tagasi

Ütleks kohe midagi õelalt, aga pole sõnu. Näe Eesti inimesed teevad seda minu eest. Mina olen tulnud, et jääda, see kes kardab mind istuge kodus.