0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 12. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Helina Alp: varjupaigad on tagajärg, mitte põhjus

Vilklas asuva Läänemaa loomade varjupaiga perenaise Helina Alpi sõnul jätkub neil süle ja seljaga tööd niikaua, kuni inimesed õpivad oma tegude eest vastutama.

Läänemaa parimad sportlased selguvad jaanuari lõpus

Spordiliit Läänela kuulutab Läänemaa aasta parimad sportlased jaanuari viimasel nädalal virtuaalsel galal. Läänela tegevjuhi Ülle Lassi sõnul mõjutas koroonaviiruse levik mullust spordiaastat väga tugevalt – paljud võistlused, kus läänlased on muidu häid tulemusi noppinud, jäid viiruse tõttu ära.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz