0

Detailplaneeringu teade

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse veebilehel (www.haapsalu.ee) on avalikustatud ajavahemikul 12.1.2021–26.1.2021 detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu kinnistule Suur-Liiva tn 25, Haapsalu. Projekteerimistingimusi taotletakse elamu ja abihoone ehitusprojekti koostamiseks. Projekteerimistingimustega täpsustatakse Suur-Liiva tn 25 krundi ehituslikke tingimusi, mille sisuks on kinnistule kavandatavate hoonete ehitisealuse pinna suurendamine kuni 10% detailplaneeringuga määratust.
Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid e-posti aadressile hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz