Pühapäeva öö tuleb paiguti pakaseline

BNS

Talv 2012. Foto: Urmas Lauri
Talvine Haapsalu. Foto: Urmas Lauri

Ööl vastu pühapäeva langevad õhutemperatuurid kohati kuni kahekümne miinuskraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab saartel ja looderannikul vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, hommikul Hiiumaa rannikul lõuna- ja edelatuul 11 m/s. Külma on Lääne-Eestis 3-8, Kesk- ja Ida-Eestis 10-17, Kirde-Eestis kuni 20 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 13-18 kraadi.

Pühapäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, saartel ka lörtsi. Õhtul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja sajutõenäosus suureneb. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-7 m/s, Lääne-Eestis tugevneb tuul õhtuks 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1 kuni -6, Ida-Eestis -7 kui -14, Lääne-Eesti saartel -2 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt kagutuul 3-7 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 10-14 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments