0

Valitsus arutab täna uusi koroonapiiranguid

Tanel Kiik. Foto: Arvo Tarmula
Sotsiaalminister Tanel Kiik (Keskerakond). Foto: Arvo Tarmula

Sotsiaalminister Tanel Kiik (KE) ütles, et valitsus arutab teisipäeval täiendavate koroonapiirangute kehtestamist, sest viiruse levik Eestis on liiga kiire.

„Me näeme, et viiruse levik on Eestis jätkuvalt tõusutrendis, kõige enam Tallinna ja Harjumaa piirkonnas. Oluline on inimeste igapäevase liikumise vähendamine ja see, et need jõulud veeta kitsas pereringis ning mitte külastada rahvarohkeid üritusi,” ütles Kiik ERR-ile.

„Hetkel ei ole laual ühtegi konkreetset piirangut, aga kuna Covid-19 päevakorras oli veel mitu punkti, mis jäid hommikul arutamata, siis jätkame nõupidamist nii valitsuse liikmete kui ka Covid-19 teadusnõukojaga,” sõnas Kiik.

Kiige sõnul tulevad arutusele ka haridusvaldkonna küsimused.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz