Karilaid: Läänemaa piirkond toetab ühiselt Tanel Kiike

BNS

Tanel Kiik. Foto: Urmas Lauri

Tanel Kiik. Foto: Urmas Lauri
Tanel Kiik
Keskerakonna Läänemaa piirkonna juhatus esitab erakorralisele kongressile esimehe kandidaadiks Tanel Kiige.

“Näeme Tanelis suurt perspektiivi viia Keskerakond tagasi poliitilise kõrgliiga tippu. Tanel on end tõestanud tööka, sihikindla, kriisiolukordades karastunud ja laitmatu mainega poliitikuna, mis on äärmiselt oluline, kui võtta arvesse asjaolu, et erakonna esimees peab olema valmis kandma peaministri vastutust. Toetame ühiselt Tanel Kiike ja tema meeskonda,” kinnitas Läänemaa piirkonna esimees Jaanus Karilaid.

Läänemaa piirkonna juhatuse koosolekul otsustati juhatuse liikme kandidaatideks esitada Jaak Aab, Taavi Aas, Enn Eesmaa, Andre Hanimägi, Maria Jufereva-Skuratovski, Jaanus Karilaid, Jüri Ratas, Ester Tuiksoo ja Triin Varek.

Keskerakonna aukohtu esimehe kandidaadiks seab Läänemaa piirkond üles endise Riigikogu liikme ning praeguse Põhja-Pärnumaa abivallavanema ja Pärnumaa piirkonna juhatuse liikme Marko Šorini, ning revisjonikomisjoni liikme kandidaadiks Keskerakonna avalike suhete juhi ja Raplamaa piirkonna esimehe Andres Kalviku.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
meie
3 kuud tagasi

haapsalu toidukapi alalised külastajad ei toeta kumbagi tovarizi kanditaturu, meie tahaks sõita veduril, mis meid kommunismi viiks kindlakäelise mazinisti juhtimisel ja et selle veduri vile kajaks üle maailma

haapsalu
3 kuud tagasi

on hea koht kõiksugu poliitiliste lüpsjate karjatalitajate tegutsemiseks, tasulised kohad asutuste erinevates nõukogudes/juhatustes toidavad neid toetavaid toiduahelaid ja täidavad nende rahakotte, rahvale aga lubatakse roosamannat, samas rahva raha tuulde loopides arututele projektidele

kahe
3 kuud tagasi

näoga on osav intrigant, aga see partei on omadega lõpusirgel, näeme , kes kuhu hüppab, siiani üle hüppajad eelistasid reffe

Gennadi
3 kuud tagasi

Läänlasena ei toeta kunbagi põhulõuga. Üks suutis miljonites kahju tekitada oma covid kampaaniaga ja teine ei suuda peale jutu ei kasu ega kahju teha.

Sinine vilkur
3 kuud tagasi

Kiik ei ole mingi juht, ei karismat ega midagi. Kõlvart jälle keerab kogu krempli vene parteiks. Tallinna linnavõim on justkui mõne Venemaa linna koopia, Eesti pealinna see enam ei meenutagi…

linlane
3 kuud tagasi

Vähemalt Karilaid võiks ennast küll juhatuse liikmekandidaadi nimekirjast taandada ja vabastada koht mõnele toimekamale liikmele, kel sisu ja tahet. Karilaid on näidanud end saamatu ja sisutühise vedajana nii keskerakonna juhtorganites, kui Haapsalu linnavolikogu juhtides.

Hea
3 kuud tagasi

Et huumor on säilinud, mina ei ole valinud ega ka vali kesikuid. Tore on vaadata kuidas Jaanus tõmbleb. Kui Kõlvart saab esimeheks, on Jaanus vaba mees ja saab valida uue erakonna, iseasi, kes teda tahab, ta ju kõiki sõimanud ja maha teinud, eks ta isegi tunnetab seda, ega muidu ei tõmbleks. Sama saatus kõigil Haapsalu kesikutel, saab näha kelle uksetaha kraapima minnakse.

Tsensor
3 kuud tagasi

Mis aga saab Karilaiust kui Kõlvart võidab on juba küsimus.Tööd pole elus teinud ,kuhu ta läheb,mida ta tegema hakkab?

Edgar
3 kuud tagasi
Reply to  Tsensor

Haapsalu loob uue töökoha palgaga €5000 kuus ja ametinimega Kaasava Eelarve Osakonna peadirektor.

minge
3 kuud tagasi

vabatahtlikult laiali, läheb kergemalt, olete ju kriminaaluurimise all seltsimehed

rahad
3 kuud tagasi

LGBT mtüdele sotsministrina näitab tema laitmatut mainet