Hannes Rumm: Kõlvart võitis, Karilaid kaotas

Hannes Rumm. Foto: Diana Unt

Mihhail Kõlvart. Foto: Urmas Lauri

Mihhail Kõlvarti saamine Keskerakonna uueks esimeheks võiks olla Läänemaa inimeste jaoks kolmandajärguline küsimus, sest kevadistel riigikogu valimistel sai Keskerakond Läänemaal just kolmanda valimistulemuse. 

Tegelikult mõjutab Keskerakonna liidrivahetus tõenäoliselt oluliselt nii kogu Eesti kui ka Läänemaa poliitikat.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvan
7 kuud tagasi

et Karilaid on tuule nuusutaja- Raudteed ei suutnud grammigi liigutada, ainult ilus jutt. Isamaa küll sellisest ebamäärasest Suklese sateliidist ja Suklese armust toimivast volikogu esimehest midagi ei võida. Ega ka Läänemaa rahvas pole loll.

peter
7 kuud tagasi

tea miks nad kõik kolumnistid on … kas see ongi kolumn … võitis – kaotas … rummuke jälle hullusti hädas. eks täna .. pühapäeval tuleb Samosti kolumn ka.

rummul
7 kuud tagasi

ikka või leiva peal

valija
7 kuud tagasi

Loomulikult moonutab Läänemaa poliitikat, kui Karilaid juba Isamaasse avalduse kirjutas. Nüüd jääb küll arusaamatuks, kuidas Sukles ja Karilaid käsikäes käima hakkavad? Kui Sukles tegi diili Keskerakonnaga, siis Karilaid peaks ka Haapsalu volikogu esimehe kohalt taanduma?

Tohohh
7 kuud tagasi
Reply to  valija

Mitte ei pea taanduma, vaid HARI peab esitama umbusaldusavalduse, sest koalitsioonileping on sõlmitud HARJA ja Keskerakonna vahel, mitte ei hakata uut lepingut sõlmima HARJA ja Karilaiu vahel, see oleks ju ennekuulmatu.