Keskerakonna Haapsalu osakond toetab esimehe valimistel Tanel Kiike

BNS

Osakonna esimees Heikki Sool (paremal) ütles, et Tanel Kiik on end oma tegevuses tõestanud riigimehena, kelle prioriteetideks on Eesti rahva, keele ja kultuuri püsimajäämine. Foto: KE

Osakonna esimees Heikki Sool (paremal) ütles, et Tanel Kiik on end oma tegevuses tõestanud riigimehena, kelle prioriteetideks on Eesti rahva, keele ja kultuuri püsimajäämine. Foto: KE

Keskerakonna Haapsalu osakond toetab erakonna järgmise esimehena Tanel Kiike.

Osakonna esimees Heikki Sool ütles, et Tanel Kiik on end oma tegevuses tõestanud riigimehena, kelle prioriteetideks on Eesti rahva, keele ja kultuuri püsimajäämine.

Juhatuse liikme kandidaatideks seatakse üles Keskerakonna esimees ja riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Läänemaa piirkonna esimees ja riigikogu liige Jaanus Karilaid, Rakvere linnapea Triin Varek, riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski, Jõgeva vallavanem Taavi Aas, Viljandimaa piirkonna esimees ja riigikogu liige Jaak Aab, Põlvamaa piirkonna esimees Ester Tuiksoo, Keskerakonna peasekretär ja riigikogu liige Andre Hanimägi ning riigikogu liige Enn Eesmaa.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kesk
8 kuud tagasi

on sisuliselt hävitatud, algas ekre valitsusest välja tõrjumisest, kohvimasina reetlikusest, parteigenosse ilmselt mingite luukerede kapiukse avanemisest tingitud tagasi astumisest, väikeste genossede omavahelisest võimuvõitlusest, rahapuudusest ja olukorrast mille liberid osava propaganda ja valega ära kasutasid, nii nagu varasematel aegadel tehti luuaparteiga ja jevroopa salaraha toel. praegu ei kuma küll mingit eesmärki , mida rahvas toetaks ja see partei suudaks ellu viia.

Imelik
9 kuud tagasi

Tõdegem, tegemist on poliitilise laiba elustamiskatsega. See oli puhtalt Savisaare isikukultusel põhinev erakond- ei selget maailmavaadet, ei esindatavat ühiskonna osa. See toimis vastandumisel, kaasates rahulolematuid- venelased, endised funktsionäärid, pensionärid (kes jäid kauboikapitalismi hammasrataste vahele), noored kes haistsid erakonnas karjäärivõimalust. Peale Savisaare lahkumist leiutati mingi müstiline “keskklass”, keda Eestis enamasti ei eksisteeri või ei eksisteeri piisaval hulgal ja ühiste huvidega. Valik- Lasnamäe venelane(“korealane” kes oli tihedas läbikäimises Vene saatkonna töötajatega) versus endine poliitbroiler- ei anna alust mingiks ühiskonnale oluliseks sõnumiks või valikuks. Juba Savisaare kasvandik Jüri “uppus mantlisse ära”…. arvan ma.

Mari
9 kuud tagasi

Ärge toppige sedaKiike igasse poole.Kui Ratas ei saanud hakkama selle juhtimisega, siis Kiik ammugi.Karilaid peab ennast muutma.Kes Ratta ära sõi, Karilaid sõi.

AVS
9 kuud tagasi
Reply to  Mari

No kui on valida nende kahe vahel, mis siis ikka teha? Miks peaks eestlasest Keski valija väljaspool Tallinna Lasnamäge ja Õismäge valima Kõlvartit? Jah, ma tean, saarlastel on mingi imelik kiiks 🙂 Reaalne juhikandidaat oleks ehk olnud Kadri Simson, aga no kui preili ise ei taha, siis ei taha.

kodanik
9 kuud tagasi
Reply to  AVS

Kõlvartit peaks valima seepärast, et ta saab oma tööga päris kenasti hakkama. Parem üks tubli venelane kui kamp tohme eestlasi.

AVS
9 kuud tagasi
Reply to  kodanik

Valida seda Seligeri laagri noorputinisti ja pidevat vene saatkonna vahet jõlkujat? No ma ei tea…

kadrill
9 kuud tagasi
Reply to  AVS

nalja teete, ammu jevroopa poolt ära ostetud, globalist, kesk tuleb laiali saata, eestlased lähevad ekresse üle , ti blad mingu kuhu tahavad, parem kui kodumaale

AVS
9 kuud tagasi
Reply to  kadrill

Sellise motivatsioonikõne peale jooksevad kõik keski liikmed ekresse üle, kindel see :))

igatahes
8 kuud tagasi
Reply to  AVS

kellel vähegi mõistust peas on, mitte püksis

Mats
9 kuud tagasi

See erakond on lõhki läinud. Nende viimase volikogu liikmete kehakeel näitas seda väga hästi. Lõhe on tekkinud keelelisel pinnal.

panfilovka
9 kuud tagasi

küla osakonna parteirakukese kommunistid esitavad oma esimehe kandidaadiks sm. mihaili, sm. mihail on ennast näidanud eeskujuliku ja autoriteetse ning printsipiaalse juhina ja panustanud meie pealinna arengusse märkimisväärselt, suurepäraselt töötab projekt# kõik teed viivad lasnamäele# ja #vene keel teiseks riigikeeleks#, tallinnas ja ida virumaal on need eesmärgid juba saavutatud, jääb veel pealinnale vana , ajalooline nimi tagasi võtta ning rongiliiklus peterburgiga taastada. tema kandidatuuri toetasid üksmeelselt ja solidaarselt samuti tamme rajooni elanikud.

Kuule Sool,
9 kuud tagasi

ära aja jama suust välja!

Tsensor
9 kuud tagasi

Pildil olevad 4 erakonna liiget toetavad Kiike ja räägivad et üksmeelselt toetasid kõik! Kas te ise ka usute seda jama mida teete:)

Mart
9 kuud tagasi

Erakonna praegune juhtkond ilmselgelt pole hakkama saanud ei riigi valitsemise ega erakonna juhtimisega. Ratase ainus eesmärk on pääsemine mõnele haljale oksale, näiteks europarlamenti. See ion ainus põhjus, miks talle erakonda vaja on. Järgmised 3-4 tippfuntsionääri lihtsalt üritavad erakonda elus hoida, et Riigikogus vegeteerides kõrget palka teenida ja sobival hetkel samuti Euroopasse hüpata. Kui võib erakonnas juhtub Kõlvarti poole kalduma, saab see seltskond päevapealt kinga.

mis
9 kuud tagasi

osakond see selline on, vanasti oli linnasaunas meeste ja naiste osakond, kas tegutsetakse salaja edasi

vihane
9 kuud tagasi

Kaua veel võib seda sigadust veel taluda. Haapsalu ja kogu muu jeesti on juba venekeelne eestlastele vaenulik moodustis. Ma kuulsin viimati ukraina keelt, kui eelmisel suvel kaks last sõitsid jalgratastel metsa tänaval. Kõik praegu sajad ja tuhanded linnatänavatel kõndivad tegelased on desertöörid, kelle koht oleks oma kodumaad kaitsta, aga Eesti Vabariik soodustab neid parasiite siin. Vaadake kasvõi youtube, kus lahingutes osalevad praktiliselt 99 protsenti noored ukraina noormehed, kellest paljud saavad surma, aga meie poputame sealt pärit venelasi. Ehe näide, kastani poe juures kogu aeg patseerib nn ukrainlane, kes peab ennast venelaseks ja toetab PUTINIT. Tema ja ta naine töötavad NAVIX-is… Loe rohkem »

kersti
9 kuud tagasi
Reply to  vihane

nad on ju MEIE rahvas

Dzerzhinsky
9 kuud tagasi
Reply to  vihane

Vene-ukraina kõne lööb valusalt kõrvu: barbarid – nad on barbarid, ainult pisut paremad kui araablased, tšetšeenid ja niggad.
Peate ikkagi mõistma, et on eurooplasi ja on ka ülejäänud kuri loomaaed.