Jüri Ratas: kas Keskerakonna rattad hakkavad veel veerema?

Eesti Keskerakonna juhatuse liige Jüri Ratas. Foto Malle-Liisa Raigla

Selle nädala uudiste valguses seisab Keskerakond ees tõsise väljakutsega. On valus tunnistada, et minule kallis erakond, mille juht olin vaid mõni aeg tagasi, on jõudnud kriitilisse punkti. Paljude heade erakonnakaaslaste lahkumine on mitte ainult kaotus ametikaaslaste, vaid ka väärtuste osas, mis on alati olnud meie teejuhiks Eesti poliitilisel maastikul.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Püssilaev Lembit
3 kuud tagasi

Karjäär, alatus ja ebaviisakus on loodud samast materjalist.

Nikita Hruštšov.

Tomcat
3 kuud tagasi

Teise generatsiooni poliitbroileritel pole lihtsalt piisavalt mune, et Edgarist jäänud trussikuid täita. Tugeva juhita on see kari nagu peata kanad.

eeh
3 kuud tagasi
Reply to  Tomcat

savikas tegi poliitikat, tal oli see käes… riigist polnud tal muhvigi … ratas hüppas võimultki ära kui oli vaja koalitsioonileppe punkti täita … kes sedagi teab, kelle soovitusel simson euroopasse ära saadeti … reps koristati ära ning kõlvartile oli tee lahti … kogu tallinna linn on mehitatud slaavlastega … nüüd on siis aeg kõlvarti tagant hääled ära võtta … jääme ootama. ratas on üldse statist ja võib minna koju enda pere eest hoolitsema … mooramaamees sai uhke visiitkaarti kirje … millega euroopas hea lehvitada …

peter
3 kuud tagasi

sidusust põlndki, oli suurtallinna äriprojekt ja vastutruult valega eu tüüprojekt … alates oomodest ja muudest uue maailma tavadest. vahest on hea kui poliitikud valgele lavale satuvad … ukraina sõda ei jätnud ruumi kesikutel edasi valetada ning nüüd oli häda käes. protestipartei ei saanudki enam protestida ja samal ajal kõigiga ameleda … kui nüüd isamaast käiks ka kulutule leek üle oleks juba väga hea … aga see möggab alles positiivset alternatiivi …

Mis
3 kuud tagasi

tal veel peaks pajatada olema?…

väga hea
3 kuud tagasi

uus teema, mida saab jälle jaurata….tühja sellest riigi majandusest…

valija
3 kuud tagasi

Ise keeras selle supi kokku, nüüd pööritab silmi ja loodab, et lollid inimesed jälle usuvad.
Elu oleks õiglane, kui see seltsimees leiaks end varsti ajaloo prügikastis.

2. kodanik
3 kuud tagasi

Mis küsimus see selline on? Vankrirattad veerevad juba ammu ja kolinal allamäge. 13. jaanuaril 2021 andsid ise ka oma tubli panuse selleks. Astusid peaministri kohalt tagasi, saades vastutasuks riigikogu esimehe koha. Millega sind hirmutati? Midagi pidi ju olema, et selline erakordselt loll otsus sündis. Ja kes keelas sul endal olla tasemel erakonna esimees, et ei peaks nüüd siin kritiseerima ja halama?

Limukad
3 kuud tagasi

Varsti kargab ise ka sotsidesse, kes homoabielu ristiisad/emad. Huvitav, kuidas nad oma valijatele silma vaatavad ja mida järgmiste valimiste eel rahvale lubavad?

kõik
3 kuud tagasi

algas siis kui ära kaguta, teletiktaator ,igarjoha , ja veel mitu kesikut otsustasid toetada reffide algatatud omasooliste abielu eelnõu ja andsid sellele oma allkirjad, sealt algas kesikute allakäik ja rahvast võõrandumine ning talibanana vallutamine nenimajude poolt