Jaanus Karilaid veab Läänemaa keskerakondlased Isamaasse

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid on Isamaasse toonud teisigi Läänemaa keskerakondlasi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid on Isamaasse toonud teisigi Läänemaa keskerakondlasi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Nimekamad Läänemaa keskerakondlased on viimase kahe nädala jooksul parteist välja astunud, enamik neist veel uut erakonda valinud pole.

Esimesena Keskerakonna Isamaa vastu vahetanud Jaanus Karilaid lubas teha tööd selle nimel, et tema senine Läänemaa meeskond oleks temaga ka järgmistel kohalikel valimistel. „Kas erakonna Isamaa liikmetena või kandideerivad nimekirjas,” ütles Karilaid. Tema sõnul taandub kõik isiklikele suhetele ja sellele, keda saab usaldada ja kellega koos maakonna arengut edendada.

Ka Isamaa Läänemaa piirkonna juhatuse liige Mikk Lõhmus ütles, et juttude järgi on erakonnaga liitumas veel endisi keskerakondlasi. „Niikaua, kui avaldust pole esitatud, pole midagi kindel,” ütles Lõhmus. Tema sõnul on praegu Keskerakonnast Isamaasse üle tulnud kolm inimest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
29 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsensuur LE-s
6 kuud tagasi

Kustutati, sest polnud sobiv: 20 aastat Keskerakonnas Edgari ja Jaanaga venelasi teeninud Karilaid muutus üleöö isamaalaseks…..

Jaan
6 kuud tagasi
Reply to  Tsensuur LE-s

Ja mis asi see “isamaa” nüüd siis on?

enn
5 kuud tagasi
Reply to  Jaan

isamaa on natuke erinev kaubamärk, mille alt saab rahulikult reformi poliitikat edasi ajada. mäletate, kui palju aastaid on isamaa reformiga valitsuses olnud?

Hakkab pihta
6 kuud tagasi

Jube hullutamine käib. Pööbelile söödetakse erinevaid statistikaid ette, et Isamaa tõuseb. Hiljemalt aasta lõpuks on EEstil uus valitsus Reform, Isamaa ja Sotsid. Kahjuks on Eesti poliit maastikul kõik normaalsed inimesed ajuhälbega.

AVS
6 kuud tagasi
Reply to  Hakkab pihta

Ref+I+SDE koalitsioonil poleks iseenesest häda midagi.

Appi!
6 kuud tagasi
Reply to  Hakkab pihta

Kuidas saab ”normaalne inimene” olla ajuhälbega?

kuhu
6 kuud tagasi

edasi, kui isamaaga saab olema kööga

haapsalu linn haapsalu linnas
6 kuud tagasi

kuidas teha kindlaks kas poliitik valetab? tegelikult on see väga lihtne-tuleb vaadata huuli ,kui huuled liiguvad siis valetab!

Mis ikkagi toimub
6 kuud tagasi

Jääb loota, et õiguskantsler astub siin vahele. KOV valimised ei ole isikuvalimised (on küll võimalus üksikkandidaadina). Valijad andsid oma hääle maailmavaateliselt sobivate erakondade poolt, Isamaa oma nimekirja üles ei seadnudki, aga mis nüüd toimub? Linna juhtimise võtab nüüd üle mingi õiguskaitseta jõuk, kellele valijad pole oma mandaati (a`la Isamaa egiidi all) andnud. Sukles muidugi itsitab, tema on ju täitevvõimu esindaja, kelle volikogu paika pani.

Mart
6 kuud tagasi

Ei astu keegi vahele. Erakonna vahetamine on täiesti legaalne tegevus. Kogu Haapsalu juhtimine on pikka aega käinud ühe skeemi ja ühe eesmärgi nimel – et Sukles saaks olla linnapea ja Karilaid pääseks Riigikokku. Kahjuks 2/3 teist, kes te siin iga päev kaagutate, valite järgmistel valimistel ikka neid kahte meest.

noh aga nad
6 kuud tagasi
Reply to  Mart

on tegijad mehed. Ja las nad olla, niisama jutupaunikuid on ümber ringi küll ja veel. Natuke aega tagasi oli üks partei, aga nüüd on valida, minna tuleb sinna punti kus saab midagi korda saata.

tripp
6 kuud tagasi

niikaua kui ise keski kormuska luti otsas istus nii kaua oli kõik hästi. kui see suust ära võeti siis see ju ei meeldi. Ainus ambitsioon ongi Karilaul olla võimul. Kahju kui inimesel võim pähe lööb. Savisaare tapmine toimus ju sama printsiibi alusel.

Manna Liisa
6 kuud tagasi
Reply to  tripp

Aga kui ta muud ei oska?

aga miks
6 kuud tagasi
Reply to  tripp

läheb inimene poliitikasse? Selleks end tõestada, olla tegija või räägiti lihtsalt ära.

martin, kaabuga
6 kuud tagasi

Sõnakasutus on vägagi ekrelik!

Mats
6 kuud tagasi

Näete nüüd ise, mida 300 000 inimesega teha võivad. Raha ei haise!

Raul
6 kuud tagasi

Täielik tuulelippude punt. Kus parem, seal peesitan. Mis krdi maailmavaade. 26 aastat jutlustan Keskerakonda. Pole viga, võin ka mõnda muud. Kamp jookseb ju ikka kaasa. Päris jube.

Tsensor
6 kuud tagasi
Reply to  Raul

On jah jube ja kui kiiresti muutub maailmavaade.Äkki nad kardavad Karilaidu,mingi põhjus peab ju olema kui nii nõrk ja arg oled,et kohe leekima paned!Ja kas te tõesti arvata et nüüd saate Isamaas oma rekordhäälte saagi või?

Manna Liisa
6 kuud tagasi
Reply to  Tsensor

Ei tea midagi kui vaadata kuidas Ekre venib ja venib, täieline sinine äpardus.

Troska
6 kuud tagasi

Kui venemaa oleks Eesti uuesti vallutanud, oleks Karilaid ülemnõukogu presiidiumi esimees ja räägiks, kuidas ta on kõik need aastad kodanlust õõnestanud…Sellisel tõusikul pole aateid..