Vormsi sai uue haridusspetsialisti

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Novembri alguses sai Vormsi uueks kultuuri-, haridus- ja noorsootöö spetsialistiks senine Märjamaa valla haridusnõunik Eda Leesalu.

Vormsi vallavanema Ene Sarapuu sõnul otsis vald uut töötajat, sest senine kultuuritöö spetsialist Tatjana Sääs soovis ameti maha panna. „Avalikul konkursil oli kaks huvilist ja valituks osutus Eda Leesalu. Me otsisime inimest, kes tunneks lisaks kultuurile ka haridusvaldkonda,” selgitas Sarapuu.

Leesalu sõnul oli konkursil osalemise oluline argument elukeskkond. „Vaimustusin Vormsi erilisusest ja omapärast,” ütles Leesalu. „Vormsi elukeskkond muutub iga aastaga aina rohkem hinnatuks.”

Leesalu töötas seni Märjamaa valla haridusnõunikuna, vastutades seitsme lasteaia ja viie kooli töökorralduse eest. Enne seda oli ta Pärnu haigla laste ja noorte vaimse tervise keskuses nõustaja. Leesalu oli ka Rapla kesklinna koolis tugiteenuste õppetooli (HEVKO) juht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
volli
3 aastat tagasi

taust on kergelt kirjuvõitu. ja seos haridusega?

Eduard
3 aastat tagasi

Mnjah…

Jens
3 aastat tagasi

Tõsi on, eelmises kommis on jumet! Kuid, millised muutused ees? Milline on põlvkondi siduv kultuur saarel?