Vormsi sai uue haridusspetsialisti

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Novembri alguses sai Vormsi uueks kultuuri-, haridus- ja noorsootöö spetsialistiks senine Märjamaa valla haridusnõunik Eda Leesalu.

Vormsi vallavanema Ene Sarapuu sõnul otsis vald uut töötajat, sest senine kultuuritöö spetsialist Tatjana Sääs soovis ameti maha panna. „Avalikul konkursil oli kaks huvilist ja valituks osutus Eda Leesalu. Me otsisime inimest, kes tunneks lisaks kultuurile ka haridusvaldkonda,” selgitas Sarapuu.

Leesalu sõnul oli konkursil osalemise oluline argument elukeskkond. „Vaimustusin Vormsi erilisusest ja omapärast,” ütles Leesalu. „Vormsi elukeskkond muutub iga aastaga aina rohkem hinnatuks.”

Leesalu töötas seni Märjamaa valla haridusnõunikuna, vastutades seitsme lasteaia ja viie kooli töökorralduse eest. Enne seda oli ta Pärnu haigla laste ja noorte vaimse tervise keskuses nõustaja. Leesalu oli ka Rapla kesklinna koolis tugiteenuste õppetooli (HEVKO) juht.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
volli
volli

taust on kergelt kirjuvõitu. ja seos haridusega?

Eduard
Eduard

Mnjah…

Jens
Jens

Tõsi on, eelmises kommis on jumet! Kuid, millised muutused ees? Milline on põlvkondi siduv kultuur saarel?

wpDiscuz