0

Risti kooli lapsed peavad liikumispäevikut

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Risti kool liitus sellest õppeaastast tervist edendava kooli programmiga, mis muu hulgas tähendab seda, et lapsed hakkavad pidama liikumispäevikut.

Päevikusse panevad nad kirja oma igapäevase liikumise – kõndimise, jooksmise, mängimise, aga ka rattasõidu. „Meil on moodustatud tervisenõukogu, kes selle ettepaneku tegi,” ütles Risti kooli direktor Tiina Puusalu. Liikumispäevikuid võivad pidada ka õpetajad. „Peale selle on meil õuevahetunnid ja liikumisvahetunnid aulas,” ütles Puusalu.

Tervisenõukogusse kuulub ka kooli kokk, sest peale liikumise peab olema tervislik ka toit, ja kehalise kasvatuse õpetaja. „Tahame kaasata ka medõe,” ütles Puusalu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz