Lääne Elu paberleht laupäeval, 12. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Hooldekodude töötajad hakkavad taas maske kandma

Hooldekodude personal võttis valitsuse teate, et esmaspäevast peavad hooldekodude töötajad ja külastajad hakkama maske kandma, vastu stoilise rahuga – pärast kevadist eriolukorda on maski kandmise kohustus võrreldes kõige muuga pisiasi.

Sajandi sündmus – natuke võime siin olla ja siis on kõik

Reede keskpäeval enne avamist on Haapsalu uue põhikooli esine vaikne ja tühi – justnagu ootuses. Sellest, et midagi hakkab sündima, annavad tunnistust ainult kaks hüljatud mikrofoni koolimaja ees ja vardasse tõmbamist ootav kooli lipp.

Šotimaal tegutseb Haapsalu salli vabrik

Šotimaal Glasgow’ külje all väikeses, nii umbes Pärnu-suuruses Hamiltoni linnas elav Urve Trumm koob nädalas vähemalt ühe Haapsalu salli, rekordaastal tuli tema näppude vahelt koguni 62 õhkõrna kunstiteost.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments