Galerii: algasid nostalgiapäevad

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 50
Lipud saabusid nostalgiapäevadele autoga. Arvo Tarmula

Reedel algasid 16. nostalgiapäevad praegusele ajale kohaselt lindi desinfitseerimisega.

„Heites pilke mööduva viisaastaku esimesele aastale, peame me just täna kahetsustundega nentima, et meie seas on hoogsalt esiletõusmas ebausu levitamine katkutõve kohta ja rahaahnete kapitalistidest ravimitöösturite ees lömitamine. Samuti sotsialistliku omandi riisumine ja vargused – viljasaak on jällegi kehv, seltsimehed. Sügistööd on lõpetamata,” ütles avakõnes See teatri osaline Gustav Reinop.

Selleks, et Reinop saaks pidulikult lindi läbi lõigata desinfitseeris Maaliks kehastunud Maiu Kändla hoolega nii Reinopi kui ka lindi. Seejärel lõikas Reinop lindi läbi.

„Kasutage just täna võimalust, lükata nurka alasi, lüüa seina kinni sirp ja heita ära vasar. Lippude väljaviimiseks valvel,” teatas Reinop.

Seejärel saabusid autoga nii Eesti kui ka Nostalgiapäevade lipp, mis See teatri lipuvardasse püstitati.

Sellega olid tänavused nostalgiapäevad avatud. Järgnes öösõit, kus huvilised said külastada nõukogudeajal Haapsalus tuntuid kohti. See teatris jätkus õhtu lintmakidiskoga ja kuursaalis Smilersi kontserdiga.

Väraval kraaditi üle kõik See teatrisse saabujad.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
3 aastat tagasi

Väga tore üritus. Tänud tegijatele ! 🍻