Algas Läänemaa aasta teo rahvahääletus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Uuemõisas tegutseva Transinterior OÜ omaniku Risto Tismuse käe all on uueks saanud paljude autode salongid ja elutubade pehme mööbel. Arvo Tarmula

Uuemõisas tegutseva Transinterior OÜ omaniku Risto Tismuse käe all on uueks saanud paljude autode salongid ja elutubade
pehme mööbel. Arvo Tarmula

Läänemaa aasta teo tiitlile esitati kaheksa nominenti, parima toidutoote tiitlile kandideerijaid on 25 ning muu toote ja teenuse kategoorias saab valida 14 kandidaadi seast.

„Ma väga tahaks, et inimesed loeksid kõikide kandidaatide tutvustusi ja süveneksid sellesse, mida nad teevad. Läänemaal on nii huvitavaid ja ägedaid ettevõtteid,” ütles SA Läänemaa projektijuht Kaja Rüütel.

Tänavuse konkursi kandidaatide nimekirja tegi tema sõnul mitmekesisemaks muudatus konkursi tingimustes, mis ei seadnud toote või teenuse sünnile enam ajalist piirangut. Vaid aasta tegu pidi konkreetsesse ajaraami mahtuma.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vaatleja
3 aastat tagasi

Eelmisel aastal valiti parimaks Lunevi poolt lagunema lastud ja lõpuks korda tehtud kauplusehoome. Kas Läänemaal tõepoolest midagi tegusamat ei toimunudki? Äkki sel aastal läheb paremini.

Raimond
3 aastat tagasi
Reply to  vaatleja

See ongi eesmärk , et teakse lagunemisl hooned korda ja tehakse kogukonnale vastuvõetavaid ja vajalikke ettevõtmisi, mis toovad linnale uue näo

Yolo
3 aastat tagasi

Aasta tigu on Hispaania teetigu. Tigu tuli ja keskkonnaorganistsioonid ei suuda vöörliigi tõrjumiseks midagi ette võtta.

pagulaspoliitika
3 aastat tagasi
Reply to  Yolo

ei kuulu revideerimisele, kõik pagulased on teretulnud

väikehaapsallane
3 aastat tagasi
Reply to  Yolo

Eile õhtul jalutasin Võnnu tänava Kreutzwaldi ja Surnuaia vahelisel lõigul. Neli lusitaanlast puresid viiendat, laiakslitsutut, Vaikse tänava teeotsast mitte kaugel. Võimalik, et nad ongi juba jõudnud Posti ja Võnnu vahelisse kvartalisse.