Haapsalu linnavalitsus võttis vastu jalgpallihalli detailplaneeringu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Helen Rammu. Foto: Arvo Tarmula

Helen Rammu. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus võttis vastu Uuemõisa lossi kõrvale rajatava jalgpallihalli detailplaneeringu ja järgmise nädala lõpus pannakse see kõigile tutvumiseks ka välja.

Jalgpallihalli detailplaneeringuga on muudetud linnale kuuluvate Lossi 4 ja Masti 7 kinnistute piire ning määratud jalgpallihalli ja parkla ehitustingimused.

Rajatava halli kõrval asuva Reketi 5 maja elanikud on varem muretsenud sellepärast, et hall hakkab varjama nende vaadet ning halvendab elukeskkonda. Detailplaneeringu koostamise ajal tegid majaelanikud sinna ka mitmeid muudatusettepanekuid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Tegelikult kui juba siis juba peaks meil olema jäähall,maneez jne. milline ebavõrdsus kui jalgpalli saab taguda hallis aga jäähokit ??

Covid
3 aastat tagasi

Vaadake sõbrad ,kui me räägime terviseliikumisest või tervislikkest eluviisidest ei olegi pobleemi,aga kui me räägiem spordist ,siis sport on orienteeritud tulemusele. Sport eeldab võistluslikku momenti ning paremusjärjestikku.Seega jalgapll on sport kui seda ei tehta liikumis harjutusena. Kus on tulemused,investeeringud ulatuvad miljonitesse ja ärgem unustagem rajatise kulu,mida kannab kohalik omavalitsus.Mäletan aega kui kuhjas ehitati baase ,hiljem selgus ,et pole raha ülal pidada,mida siis tehti? Lülitati välja ventilatsioon ,kulude kokkuhoiuks.Ärgem unustagem et järgmine aasta on KOV valimised:)

Targutame edasi
3 aastat tagasi

Pole vaja vinguda kogu aeg. See on meie lastele, kes on meie tulevik. Aja oma s…augule kargud alla ja mine tee ka sporti. Keegi ei keela. D

kodanik
3 aastat tagasi

Eesti jalgpallil on tulevik. Tõsi või?

Einoh
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Esimese vabariigi ajal oli, miks nüüd siis ei võiks olla?

Seda et
3 aastat tagasi

Haapsallu tuleb sisehalll,Linnamäel on uus väljak, Taebla teeb väljaku.Millal Eesti jalgpallis tulemused tulevad.Häbi on vaadata kuidas suudetakse ainult kaotada. Kui toimuvad investeeringud ühte alasse siis olgu ka midagi ette näidata!

ehh
3 aastat tagasi
Reply to  Seda et

mis tulemused!? Tippsporti lähevad üksikud, aga väga kasulik on kui lapsed liiguvad sporti tehes. Liikumine = tervis ja jalgpall on väga liikuv ala5!

pole vastu
3 aastat tagasi
Reply to  ehh

kui seda saab laps harrastada tasuta nagu vanasti,laps otsib alles omale sobivat või huvitavat tervise harrastust, omal ajal sai proovitud üle 10 erineva spordiala, enne kui leidus meelisala. nüüd aga nagu kinoskäik , maksa ja pärast saad teada kas meeldis

ehh
3 aastat tagasi
Reply to  pole vastu

kommunistliku riigikorra ajal on inimestele kõik tasuta ja kõik inimesed on ausad ja tarbivad teenuseid ning kaupu ainult enda vajaduse järgi. Unistate ilusast asjast, aga reaalses maailmas see pole kunagi õieti toiminud. Ja pealegi meie vabariigis ei ole kommunistliku riigikorda õnneks veel kehtestatud. Maksad iga tarbitud teenuse ja kauba eest, samas küsides enda poolt pakutavate teenuste-kaupade eest vajaliku hinda. Nii see toimib. Koolitoetused võiksid olla küll, see aga tähendab suuremaid makse tööinimesele. Kõik on tasakaalus.

siis
3 aastat tagasi
Reply to  ehh

pole mõtet rääkida , et me hoolime lastest, kui kõik rahaks ümber arvestatakse ja see nn toetuse kerjamine on häbistav enamus inimestele, küll aga mitte nn, äriinimestele, koolitoiduga sai ju mõistlikult käitutud, või siis teie arvates kommunistlikult.

Ehh
3 aastat tagasi
Reply to  siis

Püüdke aru saada, et raha ei teki niisama kuskilt õhust. Nsvlliidu näitel oli kenasti näha, kuidas suur riikide liit pabkrotti läks oma “tasuta” asjadega.