Jalgpallimängu nägemiseks tuleb homme osta pilet

Homne Tipneri karikavõistluste 1/32 finaal on Haapsalu staadionil esimene piletiga jalgpallimäng. Esiliiga B-s mängiva Läänemaa jalgpalliklubi mängu preemiumliigas mängiva Tallinna FCI Levadia vastu nägemiseks tuleb soetada kaheeurone pilet. Alla 19aastased saavad sisse tasuta.

Läänemaa jalgpalliklubi juht Triin Vellemäe ütles, et tegelikult oleks pidanud piletitasu küsima kõigilt B-liiga kodumängudelt, kuid seni seda tehtud ei ole.

Vellemäe lisas, et iga kodumäng läheb klubile maksma ligi 300 eurot. Selle sees on nii staadioni rent, meditsiinitöötaja tasu ning muu eritehnika.

Kuna staadionil on palju sissepääse, on homsele mängule palgatud ka turvamehed.

Homme õhtul mängib Läänemaa jalgpalliklubli preemiumliigas mängiva Tallinna FCI Levadia vastu. „Raske vastane,” ütles Vellemäe.

Homsel mängul loodab Vellemäe näha tavapärasest suuremat publikuhulka.

Ka edaspidi on plaanis klubil kodumängudele müüa pileteid – mängu nägemise eest tuleb soetada 1-2eurone pilet, võimalik, et mängu lõpus loositakse ka piletiostnute vahel välja auhindu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Otto triin
3 aastat tagasi

Seda vaataks võib olla siis kui peale makstakse.

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  Otto triin

Et, kodanik on nõus ainult siis, kui tasuta on?