Lääne Elu paberleht laupäeval, 4. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Uuemõisa kerkib uus päästehoone

Kolme aasta pärast peaks Haapsalu päästekomando kolima oma praegusest asukohast Tööstuse tänaval Uuemõisa Tallinna maantee äärde.

Aidi Vallik kirjutas Haapsalu raamatusse

Endisest haapsallasest kirjaniku Aidi Valliku „Minu Haapsalu” ilmub Petrone Prindi menukas Minu-sarjas, esitleda loodab kirjanik seda Haapsalus nostalgiapäevade ajal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eks ta ole
3 aastat tagasi

juba vanarahvas teadis, et kala hakkab mädanema peast … kooli pidaja ja tema eest vastutaja on vald. küsiks nüüd, kus olid valla silmad, et seda nii mitme aasta jooksul tähele ei pandud või on meil vallas nii saamatud ametnikud, kes endagagi hakkama ei saa? kas on alust karta, et samaad jamad on ka teistes valla koolides?

Küsimus
3 aastat tagasi

Kas viimane direktor oligi ametis selleks, et kool põhja lasta?

Tiit
3 aastat tagasi

Õpetajate konkurss? Ärge ajage naerma. Kust need õpetajad peaksid tulema ja kuhu nad elama pannakse? Hea, et praegusedki on olemas. Ja kooli vanem osa pidi ju ära kaduma, siis on praeguseid õpetajaid ülearu. Mõelge parem kuhu nad tööle panna.

no kuule
3 aastat tagasi
Reply to  Tiit

ajalehte võib vist nüüdsel ajal igaüks mingi oma arvamuse saata, kohe trükitakse ära ja kes ees, seeeeellle oma läheb trükki. Kuidas öelda, turumajanduse reeglid kehtivad, peaasi et pealkirjad müüvad

kakuke
3 aastat tagasi

28. august 2018
Täna otsustas Lääne-Nigula vallavalitsus, et Nõva kooli direktoriks saab Peeter Kallas.
„Arutasime peaaegu tund aega ja lõpuks jõudsime otsusele, et arvestades seda kompleksi alustades palgasoovist ja eesseisvatest ülesannetest ja kogemustest, oli see hetkel ainus valik,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.
Arutasime, et Peeter võiks olla ikkagi see, kes suudab kodurahu saavutada ja asja käima panna,” ütles Lõhmus.

https://online.le.ee/2018/08/28/nova-kooli-uus-direktor-on-peeter-kallas/