Lääneranna vald liidab kõik rahvamajad

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Plaanis on liita viis kultuuriasutust – Kõmsi, Vatla ja Varbla rahvamajad ning Lihula kultuurikeskus ja Lõpe klubi. Urmas Lauri

Lääneranna vallavalitsus plaanib tuleva aasta 1. jaanuarist koondada kõik Lääneranna valla kultuuri- ja rahvamajad Lääneranna kultuurikeskuseks.

Lihula kultuurikeskuse direktori ja Lääneranna vallavalitsuse liikme Tiina Lobja sõnul lähtub otsus ühinemislepingust. „Ega kellelegi ju midagi ette heita ole. Ega suurt midagi muutu ka. Ainult keskus oleks edaspidi Lihulas,” ütles Lobja.

Plaanis on liita viis kultuuriasutust – Kõmsi, Vatla ja Varbla rahvamajad ning Lihula kultuurikeskus ja Lõpe klubi. Senistest direktoritest saavad kultuurikorraldajad. Lääneranna kultuurikeskuse juhi kohale kuulutatakse välja konkurss.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments