0

Lääneranna vald liidab kõik rahvamajad

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Plaanis on liita viis kultuuriasutust – Kõmsi, Vatla ja Varbla rahvamajad ning Lihula kultuurikeskus ja Lõpe klubi. Urmas Lauri

Lääneranna vallavalitsus plaanib tuleva aasta 1. jaanuarist koondada kõik Lääneranna valla kultuuri- ja rahvamajad Lääneranna kultuurikeskuseks.

Lihula kultuurikeskuse direktori ja Lääneranna vallavalitsuse liikme Tiina Lobja sõnul lähtub otsus ühinemislepingust. „Ega kellelegi ju midagi ette heita ole. Ega suurt midagi muutu ka. Ainult keskus oleks edaspidi Lihulas,” ütles Lobja.

Plaanis on liita viis kultuuriasutust – Kõmsi, Vatla ja Varbla rahvamajad ning Lihula kultuurikeskus ja Lõpe klubi. Senistest direktoritest saavad kultuurikorraldajad. Lääneranna kultuurikeskuse juhi kohale kuulutatakse välja konkurss.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz