Tuhanded inimesed nautisid rannamõnusid

Roosta ranna lumivalge liiv meelitas kohale nii suuri kui ka väikesi päevitajaid, vaid jääkülm merevesi rikkus ideaalse puhkuse. Malle-Liisa Raigla

Möödunud palav nädalavahetus, kui õhusooja oli 30 ja rohkemgi kraadi, meelitas Läänemaa rannad rahvast täis.

Pühapäeva keskpäeval oli Roosta ranna parkla autodest umbes ja neid vooris üha juurde. Sarnane oli vaatepilt Peraküla rannas, kus parkimiseks oli raskekohta leida. Perakülas oli rohkem puhkajaid, kes olid ranna äärde tulnud pikemaks ajaks – telgid olid püsti, kuid inimesi läheduses liikumas ei olnud.

Peraküla rannas olid vette minemas vaid kaks noormeest, kelle kehahoiaku järgi oli aru saada, et neil on külm. Õige pea keerasid nad vees otsa ringi ja tulid kaldale. Peamiselt nautisid Peraküla puhkajad suvemõnusid rannal, kus puhus jahutav tuul, mis aitas kuumaga hakkama saada.

Roosta surfibaari leti taga olnud Taavi Järvesoo pakkus, et laupäeval oli rannas vähemalt tuhat inimest. „Täitsa korralikult liigub rahvast – sealt, kus eelmine sügis lõpetasime, nüüd uuel suvel alustasime,” ütles Järvesoo. „On pikk jaaninädal olnud ja ilmad on väga head,” lisas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments