Virtsus tuleb sadamatäika

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Virtsus Anni pubi ümber peavad kohalikud elanikud laupäeval igasugukraami laata ehk sadamatäikat koos muusika ja muu meelelahutusega.

„Et oma inimesed tuleksid oma kraami luhvtitama ja saaksid omavahel kokku,” ütles täika üks korraldajaid Kristiina Mägi. Müüa võib kõike, mida ise enam ei kasuta, aga ära visata ka ei raatsi – nõud, raamatud, riided, aga ka käsitöö ja aiakraam. Asju võib ka vahetada või kinkida – nii kuidas keegi tahab või kaubale saab.

Et kauplemine läheks lõbusamalt, esinevad Anni pubi terrassil kohalikud pillimehed. „Kõik, kes musitseerivad oma lõbuks, kelle vähegi kätte saime ja nõus olid, 10–15 pillimeest kindlasti,” ütles Mägi.

Jüri Mõniste ja Raul Targamaa Virtsu arenguseltsist teevad laadalistele näitemängu – esitavad kupleeliku teatritüki „Laadalood”. „See peaks täikale hästi sobima,” ütles Mõniste. Laadale järgneb õhtul simman. Täika algab Anni pubi ümber laupäeva keskpäeval.

Varem ei ole midagi sellist Virtsus korraldatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments