0

Virtsus tuleb sadamatäika

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Virtsus Anni pubi ümber peavad kohalikud elanikud laupäeval igasugukraami laata ehk sadamatäikat koos muusika ja muu meelelahutusega.

„Et oma inimesed tuleksid oma kraami luhvtitama ja saaksid omavahel kokku,” ütles täika üks korraldajaid Kristiina Mägi. Müüa võib kõike, mida ise enam ei kasuta, aga ära visata ka ei raatsi – nõud, raamatud, riided, aga ka käsitöö ja aiakraam. Asju võib ka vahetada või kinkida – nii kuidas keegi tahab või kaubale saab.

Et kauplemine läheks lõbusamalt, esinevad Anni pubi terrassil kohalikud pillimehed. „Kõik, kes musitseerivad oma lõbuks, kelle vähegi kätte saime ja nõus olid, 10–15 pillimeest kindlasti,” ütles Mägi.

Jüri Mõniste ja Raul Targamaa Virtsu arenguseltsist teevad laadalistele näitemängu – esitavad kupleeliku teatritüki „Laadalood”. „See peaks täikale hästi sobima,” ütles Mõniste. Laadale järgneb õhtul simman. Täika algab Anni pubi ümber laupäeva keskpäeval.

Varem ei ole midagi sellist Virtsus korraldatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz