Juhtkiri: seaduslikkuse õhkõrn piir

Lääne Elu

info@le.ee

Joonistanud Ott Vallik.

Pärnu maakohus lõpetas kriminaalmenetluse Haapsalu politseiniku suhtes, kes kasutas mullu sügisel Läänemaal auto peatamiseks teenistusrelva.

Mullu septembris ajas politseipatrull 40 minutit taga Audit, mille juht eiras peatumismärguannet. Auto peatamiseks kasutas politseinik relva, millest tegi 15 lasku. Mida sellest arvata?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kas
3 aastat tagasi

…tõesti peab ootama,et Lihula korduks ja (liiklus) pätid karistamatult ka edaspidi tegutsevad ? Seadused kehtivad kõigile ja politseinik käitus väga õigesti…👍

K.S
3 aastat tagasi
Reply to  Kas

Käitus ta jah õigesti, ainult tabavusprotsent oli nii vilets, et relvaluba tal ei oleks pidanud veel olema…Kas oleksite tahtnud olla samal ajal samal tänaval??? Tegelikult ju oleks pidanud ainult kolm lasku olema: esimene hoiatuslask õhku, teine pihta ja kolmas nn. kontrollask…Seal aga lasti millegipärast riigivarast saluuti, mis õigusriigis ongi pisikest karistust väärt…