Lääne-Nigula volikogu sulgeb Nõva kooli vanema astme

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nõva kooli direktor Peeter Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Nõva kooli direktor Peeter Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallavolikogu otsustab neljapäeval Nõva kooli kolmanda kooliastme saatuse – volikogule esitatud eelnõu järgi suletaks kolmas kooliaste 2021. aasta sügisel.

„Volikogu teeb oma otsuse nii, nagu eelnõus on,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Ta lisas, et Nõva kooli kolmanda kooliastme sulgemise on heaks kiitnud nii Nõva hoolekogu, osavallakogu kui ka volikogu hariduskomisjon.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mutike
3 aastat tagasi

Pole neid koole kellelegi ju vaja..pange hoopis kinni kõik. No erandi võib teha vaid neile koolidele kus sakste lapsed õpivad…ülejäänutele õpetage lasteaias niipalju tähti, et allkirja kirjutada mõistaks ja 10 piires liita lahutada. Milleks kulutada raha mingi kooli ülalpidamiseks kui seda raha võib otstarbekamalt kulutada. Näiteks teha ametnikele vahvaid koolitusi tutvumisreise kogemuste vahetamiseks teiste riikide valitsejatega. Maksta tulemuste eest preemiat jne. Onju?

MIDA
3 aastat tagasi

See “erakool” tähendaks?

ainult
3 aastat tagasi
Reply to  MIDA

hullud ja aferistid panevad Eestis koole kinni, et endale rohkem raha kõhu alla kraapida. Tundub, et LN vallavolikogu pole adekvaatne ja mõelda ja analüüsida ei suuda, sest peaaegu kõik hääletused on väga üksmeelsed. Või on loodud väga korruptiivne süsteem kus keegi ei saagi kobiseda, sest kõik on omavahel seotud?