Metsa tänava remont lükkub järgmisse aastasse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kui kõik hästi läheb, saab Jalaka ja Nurme tänava vaheline lõik juba sel aastal remonditud. Malle-Liisa Raigla

Metsa tänava remont lükkub edasi. Malle-Liisa Raigla

Riigi investeeringutoetuse abil plaanitav Metsa tänava põhjalik remont lükkub järgmisse aastasse, sest tänava all olevate trasside valdajad ei saa oma osa töödest tänavu ette võtta.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul selgus kolmapäeval peetud kohtumisel trasside valdajatega, et selle aasta eelarves pole ettevõtetel sellisteks töödeks raha arvestatud. „See tuli nende jaoks liiga ootamatult ja võibolla on nii isegi parem, sest siis pole vaja enne talve tulekut kiirustada,” lisas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
urmas
3 aastat tagasi

Selline tööde edasi lükkamine hakkab muutuma juba traditsiooniliseks.

valija
3 aastat tagasi
Reply to  urmas

Olen kindel, et valitsus andis lisaraha linnale 2020.aasta eelarvesse ja seda raha enam 2021. aasta investeeringuteks üle kanda ei saa. Seega Metsa tänava remont jääbki jällegi Suklese-Karilaiu järgmiseks valimislubaduseks. On mul õigus? Elame-näeme.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  valija

Muinasjutuvestja. Aga küsige järgi, mis te niisama tühje sõnu kirjutate.

juss
3 aastat tagasi

Et enne jagame naha, pärast hea teada kui suur karu lasta tuleb, et kõigile jätkuks! Võib ka nii!

Nimi
3 aastat tagasi

See jupp mis ära parandadakse, kas te ikka teate, et kergliiklustee on kuni Randsalu ristmikuni vigane? Peale Tamme rismikku on ka sealt edasine lõik kohati mingeid rööpaid täis.

No aga
3 aastat tagasi
Reply to  Nimi

Kui poleks meedias teatatud, et metsa tänava remont plaanis on, poleks ühtegi pirisejat. Siis kui tegema hakatakse, ilmuvad kohe ka vingujad välja. Kui ei tehta pole rahul ,kui tehakse pole üldse rahul, aga ise ka ei oska midagi asjalikku ettepanekut öelda

linnakodanik
3 aastat tagasi
Reply to  No aga

Ole ikka täpsem, pirisemine tuleb sellest linnavalitsuse teatest, et saadi raha, tehakse kohe riigihange ja sel aastal uuendatakse sõiduteed ja kõnniteed. Jääb arusaamatuks, miks selline ärplemine ja kateta sõnade loopimine, kui trasside valdajatega polnud linnavalitsus üldsegi läbi rääkinud. Pole mõtet enne kaagutada, kui muna veel pole. Küsiks selle peale, et sama lugu aselinnapea Mäesalu suust, kui ta lubas 2019 kaasava eelarve rahadega (20 tuhat eurot) möödunud aastal korrastada oktoobrikuus samal lõigul kõnniteed. Kus see kõnniteelõik nüüd on? Egas see 10-15 meetrine jupp, mille taastasid soojatootjad?

K.S
3 aastat tagasi

See ligikaudu sama pikk jupp kui Tlna mnt. Niiet paariks aastaks jälle jätkub tegevust… selle Tlna. mntee 200meetrise remondiga kahe aasta jooksul juba oleme üleriiklikud naerualused…aga ju sellest veel vähe pn

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Kes see naeris siis ja kas pole hea, et teid remonditakse üldsegi!?

Juhhaidii
3 aastat tagasi

No ja mis ma kohe ütlesin. Kui trasside valdajad ei tea linna teede ja tänavate tulevikuplaanidest midagi, siis ega nemadki oska oma tegemisi üleöö planeerida. Linnaisad, teil tasub ikka ka teistega ennekõike arvestada.

väints
3 aastat tagasi
Reply to  Juhhaidii

Ükski kava epoleks aidanud sest riigi raha lihtsalt kukkus sülle. Võiks süveneda

liikleja
3 aastat tagasi
Reply to  väints

Ära soga! Vaata veidi ringi, igal omavalitsusel on oma teehoiukava. Selline kava oli samuti Ridala vallal, aga linnal puudub juba aastaid selgusetus, millises järjekorras on plaanis teede – tänavate erinevad remondid ja mis mahus. See, et linn sai sel aastal “tänu” pandeemiale lisaraha oma tänavate remondiks oli hea õnn. Riik on ikka senini jaganud raha linna läbivale transiidile, mitte Raudtee või metsa tänava remontidele. Neile tänavatele peab linn ise raha leidma ja selleks peab linnal olema oma nägemus, et need tänavad saaksid olla ikka sõidetavad.

K.S
3 aastat tagasi
Reply to  liikleja

Kuna meil testitakse teede sõidetavust ja nägemust UAZikuga, koer autos siis ongi nii nagu on…UAZikule selline songermaa nimelt väga mokkamööda…

ma kõnnin siin
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Parem hilja, kui mitte kunagi ,kevad 2021 toob uue tee kindlasti ,sest valimistega on vaja ka arvestada

valija
3 aastat tagasi

Oled ikka heauskne valijast unistaja küll.

Heinz
3 aastat tagasi
Reply to  väints

Raha kukkus sülle küll, aga miks linnavalitsus nüüd sellega midagi peale ei oska hakata? Jääb mulje, et kõik linna teed on peale Metsa tänava korras. Kui raha anti käesolevaks aastaks, siis võinuks võtta ette mõne tänava, kus kommunikatsioonidega pole probleeme, aga tänav veelgi hullem, näiteks Raudtee tänav.