Suve jooksul võib kaduda 2+2 reegel

2+2 reegel võib juulis kaduda. Arvo Tarmula

Madala koroonaviirusesse nakatumise jätkudes võivad juulist juulist 2+2 piirangud kaduda, kirjutas ERR.

Viroloogiaprofessor Irja Lutsar rõõmustas küll esimese nullnakatumiste päeva üle, kuid ütleb, et leevendusi see ei mõjuta.

„Me arvame, et see on juhuslik. Kui vaatame, mis ümberringi toimub, siis ega ju viirus kusagilt ära kadunud ei ole,” ütles ta, lisades, et igal pool maailmas, välja arvatud mõnedes saareriikides, kaob viirus küll mõneks päevaks pildilt, ent tuleb siis ikka tagasi.

Kuna Eesti avas sellest nädalast lennuliikluse paljude riikidega, on tõenäosus taas väikeseks nakatumiste arvu kasvuks.

„Eestimaal ringlevast viirusest oleme ilmselt jagu saanud, aga oht, et meile kusagilt midagi sisse tuuakse, ikka on. Kuigi see küll suurt ohtu ilmselt ei kujuta, siis mõne haige võib see ikkagi tuua,” ütles Lutsar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
3 aastat tagasi

See reegel on juba ammu kadunud. Vähesed hoiavad vahet tuttavatega.

Kodanik
3 aastat tagasi

No kes tahab 2+2 näha, siis minge tuleval nädalavahetusel linnapeale käima 😀 Sellest nädalavahetusest algab tõeline pidu igalpool 🙂

Jüri
3 aastat tagasi

Memmed istuvad tihtipeale kambakesi pinkidel ja jalutavad…noortest ei maksa rääkidagi. Alles eelmine nädal nägin,kuidas politseiauto sõitis sellisest memmekambast jumalarahuga mööda,oleks võinud kinni pidada ja viisakalt meelde tuletada,et antud reegel siiski kehtib…. Tundub,et eriolukorra lõpust alates ei kehti enam mingeid reegleid.

reegel kombe pärast
3 aastat tagasi

Mingit vahet pole, millal see reegel kaob, sest seda ei täideta ikka väga ammu juba niikuinii. Mõttetu punnitamine.

Nimi
3 aastat tagasi

Kui natukene ringi vaadata, siis on tunne et see 2+2 on ammu juba kadunud.