Naabrid pelgavad Uuemõisa uut jalgpallihalli

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Uuemõisa elanik Enn Heinorg osutab platsile, kuhu peaks tulema poolteist miljonit eurot maksev jalgpallihall. Foto Arvo Tarmula

Uuemõisa lossi valitsemajja ehitatud kortermaja elanikud protestivad uue jalgpallihalli vastu, sest see ähvardab muuta nende elukeskkonda.

„Kas me just protestime, aga tahaks selgust saada, miks just siia ja sellisel kujul,” ütles tulevase jalgpallihalli kõrvale jääva 16 korteriga maja elanik Enn Heinorg.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juula
3 aastat tagasi

ma pelga toda nuorootslaste puudi, es jule senna poole kaedagi

Puzikov
3 aastat tagasi

loodame, et see hoone/kuppel siiski sinna püsti saab. Ükskõik kuhu ehitad või mida ehitad – iga konn hakkab köhima.
Mõelge asja pos. külje peale, inimesed saavad väärt halli kus ennast liigutada ja trenni teha, mansad saavad laduda põhja uueks algavaks hooajaks.

Mina pole vastu
3 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Kui i imene räägib oma kodust, pole vaja sõimata. Inetu on. Selgitusi on vaja. Jalgpalli kõrval saabka käituma õppida. Või mitte?

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Loomulikult hall peab tulema iga asjaga on inimestel ving ega see ööklubi pole kus hakkab mingi jama lapsed saavad hallis mängida ju. Issand inimestel pole ikka midagi teha peale vingumise

ehitagu, kui kõik klapib
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kõige rohkem vingub-hädaldab-närveerib-pahandab siin “kodanik”. Mis siin nii loomulikku selle halliga ikka on? Kui on vajadus, siis tehakse. Tehakse läbi rääkides ja teistega arvestades. Lihtne.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kus elad? Ega sinna mingit variant pole seda halli ehitada?

väljak
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Mõistmatu kommentaar,ehk õpiks väljenduma