Haapsalu supluskohad said kümme veeohutusstendi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Igal veeohutusstendil on oma number, mille järgi päästjad õnnetuskoha kiiresti üles leiavad. Foto Ridala pritsumeeste seltsi Facebook

Ridala pritsumeeste seltsi eestvedamisel sai kümme Haapsalu supluskohta veeohutusstendi koos päästerõnga ja juhenditega, kuidas ohuolukorras käitud.

Stendide valmistamine ja paigaldamine läks maksma ligi 5700 eurot ja nende paigaldamiseks taotlesid Ridala pritsumehed mullu maakondliku turvalisuse meetmest 3500. Ülejäänud summa lisas Haapsalu linn. Päästerõngad ja stendile kinnitatud infotahvlid saadi päästeametilt.

Veeohutusstendid on nüüd Vasikaholmi ja Paralepa randades, Väikese viigi supluskohtas ja talisuplejate supluskohtas Holmil, samuti Rohuküla, Pullapää, Pusku, Puise, Valgevälja ja Haeska supluskohtades.

Igal stendil on unikaalne number koordinaatidega, mille järgi telefonile 112 helistades päästjad õnnetuskoha kiiresti üles leiab. Haapsalu aselinnapea Helen Rammu sõnul said iga stendi koordinaadid edastatud sel nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments