0

Nädalalõpp tuleb lörtsisajuga

Ilmajaam lubab lund ja lörtsi. Foto: Urmas Lauri
Ilmajaam lubab vihma ja lörtsi. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeva hommikupoolik tuleb pilvine ja vihmahoogudega, pärastlõunal taevas selgineb ja saju võimalus on väiksem. Puhub loodetuul 9-14, puhanguti kuni 25 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 4-6 kraadi.

Ka järgmised päevad tulevad sarnased. Reedel on oodata lörtsi- ja vihmahooge ning sooja on kuni 6 kraadi.

Nädalavahetusel tuleb Läänemaal sooja kuni 7 kraadi, pühapäeval on oodata lörtsi- ja vihmahooge, laupäev on olulise sajuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz