0

Valitsus ei hakka veel piiranguid vähendama

Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Peaminister Jüri Ratase sõnul ei saa neljapäeva seisuga veel rääkida eriolukorra piirangute lõdvendamisest, kuna viirus pole näidanud pikaajalist taandumistrendi, vahendas ERR.

Välisminister Urmas Reinsalu ütles sarnaselt Ratasele, et enne, kui meetmete lõdvendamisest rääkida saab on vaja näha vähemalt kahenädalast langustendi viiruse leviku osas.

Välisminister ütles, et kõigepealt saab arutada riigisiseste piirangute muutmist ning alles hiljem tegeleda rahvusvaheliste meetmetega. Praegu on aga sellest kõigest Reinsalu hinnangul veel liiga vara rääkida. Nende teemadega saab välisministri sõnul hakata valitsus tegelema aprilli teises pooles.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz