Läänemaa jalgpall sihib uusi kõrgusi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp Haapsalu kunstmuruväljakul noortemeeskonnaga, kellest nii mõnedki võivad järgmisel hooajal kuuluda juba põhimeeskonda. Foto Arvo Tarmula

Läänemaa jalgpalliklubil (LJK) tuleb esiliiga B-sse pääsemise järel üleöö kasvada suureks klubiks nii mänguoskuste kui ka paljude pallimängu juurde käivate asjade poolest.

Läänemaa JK meeskond: Kristopher Aljaste, Andres Dobõšev-Proosväli, Karmo Einmann, Kristo Enn, Jako Kariste, Keven Kirs, Kaarel Koel, Mario Konks, Cristopher Kull, Kristo Linder, Artur Matto, Bert Rotberg, Morten Saar, Karel Saarkopli, Martin Salf, Hendrik Siht, Siim Suitsberg, Vladislav Šikirjavõi, Hans Joosep Tammerik, Kris-Sten Toom, Rener Uibopuu, Marten Valk.

Esiliiga B esimene mäng on sel pühapäeval Keila JKga võõrsil. Kontrollmängus võtsid Läänemaa mehed Keila üle võidu, mis tähendab, et psühholoogiliselt peaks meie jalgpallurid esimesele kohtumisele minema tugeva tundega.
Sel neljapäeval andis klubi jalgpalliliidule üle meeskonna koosseisu. „Läänemaa nimekirjas on algavaks hooajaks registreeritud 22 mängijat. Saame kasutada ka seitset mängijat meie duubelmeeskonnast FC Hiiumaa,” selgitas LJK peatreener TheimoTülp.
Esiliiga B on tema sõnul Läänemaa jalgpallurite esimene samm suurde jalgpalli, kus saab näha profijalgpalluri elu. „Treeningud on hoopis teistsugused ja nõudmised suuremad,” märkis Tülp.

Kui seni ei juhtunud suurt midagi, kui sportlane treeningult puudus, siis nüüd peab treener iga puudumise korral kaaluma, kas mängijaga saab üldse arvestada. Jalgpall pole meeskonnaliikmete jaoks enam hobi, vaid vastutus ja kohustus, mille nimel tuleb ehk nii mõnestki muust asjast loobuda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aivo Männik
4 aastat tagasi

Väravasse võiks sihtida, mitte kõrgustesse.

jah
4 aastat tagasi

mida punnid?