0

Pühapäev näitab päikest

BNS

Pühapäeval liigub nõrgenev madalrõhuala üle Leedu ja Läti itta ning teeb ruumi tavapärasest päikselisemale ilmale.

Ilmateenistuse teatel sajab laupäeva õhtul vastu pühapäeva keskööd kohati vähest lund, lörtsi ja vihma. Mitmel pool tekib udu. Öösel aga pilvisus hõreneb. Puhub idakaaretuul, pärast keskööd muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6 kraadi.

Pühapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Ennelõunal on mitmel pool udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, pärastlõunal aga lõunakaaretuul 3-8. Saartel ulatuvad õhtul puhangu 12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz