Läänemaa JK esindusmeeskond oli taliturniiril edukas

Jaanuaris ja veebruaris Tallinnas Eesti jalgpalli liidu sisehallis peetud taliturniiril osales ka algaval hooajal esiliiga B-grupis mängima hakkav Läänemaa JK esindusmeeskond.

See kord võisteldi E-grupis, kus mängisid eelmise aasta viies kuni seitsmes koht ja kolm võistkonda, kes jäid või tõusid sellesse liigasse.

Nelja mängu kokkuvõttes sai Läänemaa jalgpalliklubi kolm võitu ja ühe viigi. Võru FC Heliost võideti 5:1, Tabasalu JK-d 3:2 ja viimases mängus esmaspäeval saavutati 1:0 võit Keila JK üle. Turniiri kaotusteta läbimist saab kahtlemata eduks pidada.

Võistkonna peatreeneri Theimo Tülpi hinnagul oli taliturniir hea võimalus märgata kõiki esindusmeeskonda kandideerivaid mängijaid mängulistes olukordades ja saada üldine arusaam võistkondlikust tasemest. Mängud eelmise hooaja esiliiga B võistkondadega näitasid meie võistkonna hetketaset, lisas ta. Samas tuleb veel palju vaeva näha leidmaks ühine, just meile omane mänguplaan, kommenteeris Tülp.

Turniiriga jäi rahule ka Läänemaa JK kapten Bert Rotberg, kelle arvates sai piisavalt eksperimenteerida ja kõik mängijad said võimaluse ennast näidata. Tulemuste poolest oli turniir kahtlemata edukas, lisas Rotberg, aga sealt ei saa veel liiga palju järeldada algavat hooaega ennast silmas pidades. Nõustuda tuleb kahtlemata sellega, et võimekus kõrgemal tasemel mängida on meil selgelt olemas, lisas ta.

Meeskonnas välitsevad meeleolud on head ja tuntakse rõõmu selle üle, et kõrgemal tasemel mängida saadakse.

Läänemaa JK hooaeg algab 8.märtsil, kui mängitakse Keilaga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments