Lihula vallamaja remont sai valmis

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula vallamaja oli pikalt remondis.

Lääneranna vallavolikogu pidas jaanuariistungi Lihula vallamaja uues saalis.

„Natuke kitsas oli, aga pole viga,” ütles Lääneranna vallavolikogu liige Janar Sõber. Lihula vallamaja katusekorruse väljaehitamine läks maksma 170 000 eurot. Seal asuvad kaks koosolekusaali – 28 ja 15 inimesele – ning arhiiviruum. „Väiksema saali mööblit veel ei ole, aga jah, ehitustööd on lõppenud,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets.

Esialgu pidi katusekorrus valmis saaama augusti lõpuks. Lääneranna vallavolikogu pidas seni istungeid Lihula kultuurimajas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kukkur
4 aastat tagasi

Päris suur summa pandi selle ehituse alla. Arvestades, et rahvaarv väheneb, siis ei ole tegelikult mõtet raha kulutada taoliste ehituste peale. Varsti pole ju sinna enam inimesi panna. Kehtib täpselt sama loogika nagu koolidega. Kui ei ole õpilasi, siis ei ole mõtet ka väikseid koole lahti hoida. Miks ei lähtuta samast loogikast vallamaja haldamise puhul? Vaadates Google tänavavaadet Lihula vallamajast hakkas silma, et majal oli eelnevalt peal korralik plekk-katus. Tegu on ikka mageda raiskamisega, kui hoonele tehakse peale korralik katus ning seejärel otsustatakse, et lammutame selle maha ja ehitame juurde uue korruse koos katusega. Sellise arutu kulutamise asemel võinuks Läänemaale… Loe rohkem »

Velts
4 aastat tagasi

Ehitavad omale ja ikka kitsas ? Mida järgmiseks plaanitakse mis on ja ei ole ka.
Volikogu peaks ikka sellistele nn. raha külvamisele reageerima.