Lääneranna vallavanemat asendab Margus Källe

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Margus Källe. Foto: Urmas Lauri
Margus Källe. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeval otsustab Lääneranna volikogu valla arendusjuhi Margus Källe kinnitamise vallavanem Mikk Pikkmetsa asetäitjaks.

Lääneranna volikogule on esitatud otsuse eelnõu, millega soovitakse kinnitada vallavanem Mikk Pikkmetsa asetäitjaks vallavalitsuse liige Margus Källe ja maksta talle vallavanema ülesannete täitmise eest vallavanema töötasu.

Lääneranna vallavolikogu istung toimub neljapäeval, 15. oktoobril Virtsus.

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets sai 19. septembril Oidremal ATV-õnnetuses raskeid vigastusi ja suri kümme päeva hiljem Põhja-Eesti regionaalhaiglas. Endine vallavanem maeti 9. oktoobril Mihkli kalmistule.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Milvi
Milvi

Väga tubli inimene

rae
rae

Asjalik inimene

wpDiscuz