Lääneranna vallavanemat asendab Margus Källe

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Margus Källe. Foto: Urmas Lauri
Margus Källe. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeval otsustab Lääneranna volikogu valla arendusjuhi Margus Källe kinnitamise vallavanem Mikk Pikkmetsa asetäitjaks.

Lääneranna volikogule on esitatud otsuse eelnõu, millega soovitakse kinnitada vallavanem Mikk Pikkmetsa asetäitjaks vallavalitsuse liige Margus Källe ja maksta talle vallavanema ülesannete täitmise eest vallavanema töötasu.

Lääneranna vallavolikogu istung toimub neljapäeval, 15. oktoobril Virtsus.

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets sai 19. septembril Oidremal ATV-õnnetuses raskeid vigastusi ja suri kümme päeva hiljem Põhja-Eesti regionaalhaiglas. Endine vallavanem maeti 9. oktoobril Mihkli kalmistule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Milvi
2 aastat tagasi

Väga tubli inimene

rae
2 aastat tagasi

Asjalik inimene