Peetrike läheb uuesti müüki

Haapsalu linn paneb uuesti oksjonile viis aastat tagasi ostetud huvisõidurongi Peetrike, sest järgmisel hooajal hakkab sõitma tema roheline nimekaim.

Vedurist ja kahest vagunist koosneva huvisõidurongi Peetrike soetas Haapsalu linn 2014. aastal 30 000 euro Rongile tehti 2016–2017 kapitaalremont ja lisati helisüsteem, möödunud aastal värviti üle vedur.

Uueks rongi alghinnaks on 25 000 eurot, lisaks käibemaks. Varem oli Peetrike müügis 42 000 euroga ja siis ei tundnud huvisõidu rongi ostu vastu huvi keegi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rong
4 aastat tagasi

Tuleks panna Turba vahet sõitma.

Arvos
4 aastat tagasi

Varem oli hind liiga odav ja nüüd pakutakse vana transitit suisa ilma rahata. Keegi ei julge osta kahtlaselt odava hinna tõttu ju. 150 000-st tuleks alustada vähemalt.

Pamp
4 aastat tagasi

Jaaniööl liikuma panna ja põlema süüdata. Saab esmakordselt liikuvat jaanituld näha ja sellega rohkem turiste kohale meelitada ning nendelt pappi kasseerida.

toits
4 aastat tagasi

TE EI SAA 25000 TUHANDET KA,TARKURID

Enriko
4 aastat tagasi

Kui Peetrikesel remont ära tehti ja kõik nii hea on, miks üldse müüa? Mingi eriline kapitalistlik loogika?

juss
4 aastat tagasi

30 kiloga osteti ja juba kahe aasta pärast kapremont? Rikas linn see Haapsalu! Müün aastast 1971 pärit Trabanti, ilma poritiibadeta(rotid sõid ära), hind 10000€.

Piret
4 aastat tagasi

Tallinna linnapeale võiks pakkuda, suvel tal hea Lasnamäel veneturiste sõidutada, linna tutvustada.

Hellat
4 aastat tagasi
Reply to  Piret

Tallinnal on endal taoline rong olemas