Mikk Pikkmets oli vallavanem, kes tahtis kursis olla kogu vallaga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Mikk Pikkmets

Mikk Pikkmets juhtis 2017. aasta kohalikel valimistel nn vallavavanemate liitu, kus kandideerisid kõigi nelja liituva omavalitsuse juhid. Lemmi Kann

Teisipäeval suri Põhja-Eesti regionaalhaiglas Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets, kes oli saanud üle-eelmisel nädalal raskelt vigastada, kui sõitis Oidremal ATVga teelt välja.

Pikkmets oli maastikukulguril koos oma noorima lapse, nelja-aastase pojaga. Laps pääses õnnetusest marrastuste ja muljumistega, praeguseks on ta enam-vähem terve. 36aastane Mikk Pikkmets ei kandnud kiivrit, pojal oli jalgrattakiiver peas. Miks ATV koduküla noolsirgel teel ootamatult välja sõitis, pole teada. Politsei jätkab uurimist.

Lääneranna vallavolikogu esimees Arno Peksar ütles, et enne matuseid ei hakka ta valimisliidukaaslastega arutama, kellest võiks saada uus vallavanem.

„Lääneranna valla liitumislepingust oli palju asju juba tehtud ja või pooleli. Investeeringuist rääkides: Lihula spordihoone saab varsti valmis ja tervisekeskus samuti,” ütles Peksar.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
mats
3 aastat tagasi

Kaastunne omastele.