Hiidlasi teenindab Tiiu hoolduse ajal parvlaev Regula

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Regula Heltermaa sadamas. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Regula Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Rohuküla–Heltermaa liini teenindav parvlaev Tiiu suundub 10. veebruaril umbes kaheks nädalaks korralisse hooldusesse, asendab parvlaev Regula.

Alates esmaspäeva, 10. veebruari hommikust on Tiiu hoolduses Balti Laevaremonditehases. Rohuküla–Heltermaa liini teenindavad seni parvlaevad Leiger ja Regula.

“Planeerisime korrapärase hoolduse veebruarikuusse, kuna siis on sõidunõudlus väga madal, lisaks võimaldab tänavune soojem ilm dokitöid talvel teha,“ selgitas TS Laevad juhatuse liige, peakapten Guldar Kivro.

Regula esimene väljumine Rohukülast on planeeritud esmaspäeval, 10. veebruaril kell 6.30. Nädala sees teenindab Rohuküla–Heltermaa liini põhilaevana Leiger. Regula reisid toimuvad üldjuhul kell 6.30 ja 17.15 Heltermaalt ning kell 15.30 ja 22.00 Rohukülast. Tihedama graafikuga päevadel teenindavad liini nii Leiger kui Regula. Parvlaeva Regula reisid on praamid.ee piletimüügisüsteemis eraldi tähistatud.

„Pöörame tähelepanu, et Regula kasutab Rohuküla sadamas tagumist kaid nr 2, mistõttu on laevale sõit ja laevalt maha sõit tavapärasest erinev. Ühtlasi palume reisijatel arvestada, et laeval pakub R-Kiosk suupisteid ja jooke, kuid võrreldes Leigri ja Tiiu pardal pakutavaga saab see olema piiratud valikuga,“ märkis Kivro.

Kõik reisilaevad peavad vastavalt rahvusvahelistele merendusregulatsioonidele läbima veealuse korpuse korrapäraseid hooldusi ning käima kuivdokis vähemalt kaks korda viie aasta jooksul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments