1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 14. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ehitusfirma juht eitas altkäemaksu andmist

Eile algas kohtupidamine ettevõtja Roland Tšerkassovi üle, keda süüdistatakse võltsimises ja 2000eurose altkäemaksu andmises endisele Nõva vallavanemale Deiw Rahumäele.

Haapsalus näeb reedest pühapäevani tasuta teatrit

Reedest pühapäevani on Haapsalu kultuurikeskus teatrit täis, sest siin toimub üleriigiline harrastusteatrite festival. „Haapsalu ja Läänemaa elanikel on võimalus tulla vaatama teatrit Ida-Virumaalt, Saaremaalt ja Stockholmist, seda iga päev ei näe,” ütles harrastusteatrite liidu tegevjuht Kristiina Oomer.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
elisa
elisa

gallia kukk ka …………………….

wpDiscuz