Nädal politseis: purjus alaealine ja abihoonel turnivad noorukid

Selle aasta esimestel päevadel, 2.-5. jaanuarini sai Haapsalu politseijaoskond 15 väljakutset.

Samuti alustati samal ajavahemikul 16 väärteomenetlusega, millest 13 olid liiklusrikkumised ja ühel korral oli alaealine alkoholi tarvitanud. „2. jaanuari varahommikul jäi öisele patrullile silma alaealine, kellega vestluses oli politseil alust arvata, et ta on tarvitanud alkoholi. Kontrollimisel tuvastati 15-aastasel noormehel alkoholijoobe tunnused ja ta toimetati koju,” ütles piirkonnavanem Indrek Tohter.

2. jaanuaril kella 21 ajal sai Haapsalu politsei teate, et Posti tänaval ronivad noorukid abihoone katusel, kuigi neid on sealt korduvalt ära aetud. Sündmusele reageerinud patrullpolitseinikud kontrollisid ümbruskonda, kuid kirjeldusele vastavaid isikuid ei leidnud. Varalist kahju omanikule ei tekitatud.

4. jaanuaril sai politsei teate sõiduteel kõndivast alkoholijoobes naisest. „Täname tähelepanelikku kodanikku, kes aitas naise sõiduteelt ära ja meile ohtlikust olukorrast teada andis. Politseipatrull viis naise turvakodusse kainenema,” ütles Tohter.

5. jaanuaril kella 18.30 ajal pidasid politseinikud Haapsalus Promenaadi tänaval kinni sõiduki, mille roolis oli 53-aastane alkoholi tarvitanud mees, kelle suhtes alustati väärteomenetlus.

Samal õhtul kella 19.25 ajal juhtus Lääne-Nigula vallas Võntkülas liiklusõnnetus, kus seni tuvastamata sõiduk põrkas vastu maasturit Toyota Hilux ning tekitas selle vaskpoolsele küljele vigastusi. Tundmatu sõiduk lahkus kohe peale liiklusõnnetust sündmuskohalt. Inimesed õnnetuses viga ei saanud. Juhtumi suhtes alustati väärteomenetlus ning teine liiklusõnnetuse osapool on väljaselgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments