Pärnu linn aastavahetusel ilutulestikku ei lase

Pärnu linnavalitsus ei korralda sel aastavahetusel ilutulestikku, pidades linnaruumi kaunistamist kaheksa minutit kestvast tulevärgist tähtsamaks, kirjutas ERR.

„Oleme arutanud, kas tuhandete eurode õhku laskmisele oleks alternatiivi, ja leidnud, et pigem panustaks linna kaunistamisele rohkemate valguskaunistustega, mis on tunduvalt püsivam. Lisaks on ilutulestikust loobumine keskkonnasõbralikum ja ohutum,” rääkis Pärnulinnapea Romek Kosenkranius, lisades, et Pärnu pole Pärnumaal esimene omavalitsus, kes ilutulestikust loobub, kuid sellega soovitakse näidata head eeskuju.

Iseseisvusväljakul ja selle lähedal toimub jõulupühade eel jõululaat ja valgusetendus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Krrr
4 aastat tagasi

Võtame Pärnust eeskuju. Uus aasta tuleb ka ilma raketi ja pauguta.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Krrr

never!

kodanik
4 aastat tagasi

Pärnu on sel aastal tõesti väga ilusalt kaunistatud.

Väga
4 aastat tagasi

tubli.

Karvik
4 aastat tagasi

Ilutulestikku võiks aastavahetusel Haapsalus lasta küll- näiteks Vasikaholmi rannas- seal on rohkem ruumi kui Lossiplatsil.On ime, et mõni purjus tüüp pole seni kuuse all kellelgi pead otsast lasknud. Ja loomulikult ei tohiks rakette lasta tugeva tuulega.

Roheline
4 aastat tagasi
Reply to  Karvik

Ja kortermajade vahel 🙁