Pärnu linn aastavahetusel ilutulestikku ei lase

Pärnu linnavalitsus ei korralda sel aastavahetusel ilutulestikku, pidades linnaruumi kaunistamist kaheksa minutit kestvast tulevärgist tähtsamaks, kirjutas ERR.

„Oleme arutanud, kas tuhandete eurode õhku laskmisele oleks alternatiivi, ja leidnud, et pigem panustaks linna kaunistamisele rohkemate valguskaunistustega, mis on tunduvalt püsivam. Lisaks on ilutulestikust loobumine keskkonnasõbralikum ja ohutum,” rääkis Pärnulinnapea Romek Kosenkranius, lisades, et Pärnu pole Pärnumaal esimene omavalitsus, kes ilutulestikust loobub, kuid sellega soovitakse näidata head eeskuju.

Iseseisvusväljakul ja selle lähedal toimub jõulupühade eel jõululaat ja valgusetendus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Krrr
Krrr

Võtame Pärnust eeskuju. Uus aasta tuleb ka ilma raketi ja pauguta.

Agu
Agu

never!

kodanik
kodanik

Pärnu on sel aastal tõesti väga ilusalt kaunistatud.

Väga
Väga

tubli.

Karvik
Karvik

Ilutulestikku võiks aastavahetusel Haapsalus lasta küll- näiteks Vasikaholmi rannas- seal on rohkem ruumi kui Lossiplatsil.On ime, et mõni purjus tüüp pole seni kuuse all kellelgi pead otsast lasknud. Ja loomulikult ei tohiks rakette lasta tugeva tuulega.

Roheline
Roheline

Ja kortermajade vahel 🙁

wpDiscuz