Galerii: Silvi Mickelin esitles oma seitsmendat luulekogu

Silvi Astrid Mickelin kirjutas pühendusi oma uude luulekogusse „Üle eluväljade”. Malle-Liisa Raigla
Silvi Astrid Mickelin kirjutas pühendusi oma uude luulekogusse „Üle eluväljade”. Malle-Liisa Raigla

Reedel esitles Silvi Astrid Mickelin Rannarootsi muuseumis oma uut luulekogu „Üle eluväljade”.

„Raamat puudutab nii tugevalt südant, et sõnu ei jagu. Kui neid luuletusi lugeda, siis me nagu läheksimegi koos sinuga üle nende eluväljade, mis annavad meile jõudu ja energiat,” ütles Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalm.

Raamat „Üle eluväljade” on Mickelinil järjekorras juba seitsmes luulekogu. Toivo Tomingas lisas juurde, et Mickelin on teist samapalju luuletusi veel kirjutanud pühendustena ning nendest pole autoril endalgi koopiat.

Autor arvas, et see luulekogu jääb tal viimaseks.

Raamatuesitlusel luges Tomingas ette luulekoguga samanimelise luuletuse ning koorijuht Sirje Kaasik esitas Hiiu kandlel loo, mille sõnad on kirjutanud Mickelin ja viisi seadnud Kaasik.

Malle-Liisa Raigla fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz