TS Laevade reisijate arv liigub rekordi poole

Lääne Elu

info@le.ee

Parvlaevad Tiiu ja Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Parvlaevad Tiiu ja Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

TS Laevad teenindas novembris 134 872 reisijat, mida on 0,6 protsendi ehk 789 reisija võrra enam kui mullu novembris. “Reisijate arv veidi kasvas, aasta arvestuses liigume rekordi poole,” teatas laevafirma oma sotsiaalmeediapostituses.

TS Laevas viis novembris üle 67 338 sõidukit, mida on 1,3 protsendi ehk 893 sõiduki võrra enam kui aasta tagasi, teatas ettevõte.

TS Laevade juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul on TS Laevade reisijate arv kogu aasta stabiilselt kasvanud ning aasta lõpuks oodatakse uut reisijate rekordit.

“Novembris kasvas Virtsu-Kuivastu liinil nii reisijate kui ka sõidukite arv 1 protsendi, Rohuküla-Heltermaa liinil reisijate arv vähenes 0,6 protsenti, sõidukite arv aga kasvas 2,2 protsenti. Käesoleva aasta 11 kuuga oleme teenindanud 2 239 723 reisijat ja viinud üle 977 252 sõidukit, mida on vastavalt 4 protsenti ja 5 protsenti rohkem kui 2018. aasta samas perioodis,” ütles ta pressiteates.

Ta märkis, et eelmise aasta kogu reisijate arv oli 2,3 miljonit ning suure tõenäosusega ületab TS Laevad seda tulemust juba enne jõule ja püstitab aasta lõpuks uue reisijate rekordi.

“Jõulupühadel on meil oodata palju reisijaid, kes kogu aasta reisijate arvu veelgi kasvatavad. Siinkohal tasub ka kõikidele reisijatele meelde tuletada, et mugavaima parvlaevasõidu tagab Praamid.ee keskkonnast soetatud e-pilet, mis aitab teil saabuda lähedaste juurde jõululauda täpselt õigeks ajaks,” lisas Kaabel.

TS Laevade novembrikuu reisidest väljus õigeaegselt 98,7 protsenti, kogu käesoleva aasta 11 kuu arvestuses on õigeaegselt väljunud 98,3 protsenti reisidest. TS Laevad on tänavu 11 kuuga mõlemal liinil kokku teinud 19 417 reisi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments