Selveri volletipud käisid Haapsalus tulevikutegijaid otsimas

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti tippvõrkpallurite külaskäigud koolidesse jätkusid Haapsalus, kus Tallinna Selveri mängijad Karli Allik, Renet Vanker ja  ja Mihkel Varblane jagasid Indrek Verro käe all võrkpalliteadmisi Haapsalu ning Oru koolide lastele.

Nagu ikka tõi EVF koolidele kingituseks võrkpalle ning sõlmis tutvusi kohalike kehalise kasvatuse õpetajatega. Samuti oli kohal Haapsalu aselinnapea Liina Põld, kes kiitis tippvõrkpallurite külaskäiku ning lubas omalt poolt linna igakülgset toetust ala arenguks iidses kuurortlinnas.

Tippvõrkpallurite külaskäik toetas tegevuskava, mille järgi alates 6. jaanuarist alustab linna spordikooli egiidi all Wiedemanni spordihoones tööd laste võrkpalligrupp, mida juhendab kohalik entusiast ning 3. kategooria treener Meelis Nukki ning kuhu on oodatud kõik 9-12aastased poisid ja tüdrukud. Treeningud toimuvad esmaspäeviti kell 17-18, neljapäeviti kell 17.30-18.30 ja reedeti kell 15-16.

Külaskäigu tihe programm tõi mängijad Haapsalu algkooli, Haapsalu põhikooli, Uuemõisa lasteaed-algkooli ning Oru põhikooli.

Kohalikku treenerit Meelis Nukkit üllatas aktiivsus, millega siiamaani suhteliselt võrkpallikauges linnas näidistundides kaasa löödi. „Laste tase oli tõesti väga hea, materjali siin on ja loodame, et saame jaanuarist oma grupi käima,“ ütles Nukki, kelle sõnu kinnitas iga trenni lõpus tõusnud kätemeri, millega anti märku soovist võrkpallitrenni minna.

Nelja kooli laste jaoks oli tõeline elamus, kui Karli Allik demonstreeris Renet Vankeri tõstest ülivõimsaid pommlööke lakke ning näitas ka, mis kiirusel tippvõrkpallis hüppelt servid lendavad.

Treeninguid läbi viinud Indrek Verro oli samuti vaimustuses kohalike laste säravatest silmadest ning oskustepagasist. Karli Allik lisas omalt poolt, et temale on alati meeldinud lastega tegelemine ja külaskäiku Haapsallu nautis ta täiel rinnal.

Selveri meeskonnaga kaasas olnud klubipoolne esindaja Gerda Kiisa hinnangul on külaskäigud Tallinna koolidesse, mida Selver on teinud, nagu öö ja päev Haapsalus kogetuga. „Pealinnas võtavad paljud sellistes treeningutes osalemist kohustusliku sunnitööna, siin oli aga kõigil lastel silmad säramas ning kaasa tehti tõesti mõnuga,“ kiitis Kiisa kohalikke lapsi.

Tublimad võrkpallurid said ka tippmängijatelt kingituseks Selveri särgid koos autogrammidega.

Rando Soome

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments